Årsabonnement til -50%!

I forbindelse med etableringen av MALIMO - Senter for læringsglede i Steinkjer, Trøndelag har jeg satt i gang en kampanje/trekning knyttet til årsabonnement. Ved å melde deg på trekningen under kan du få muligheten til å bli årsmedlem med full tilgang til alt digitalt materiell for -50% av dagens årspris. (Hvis du er usikker om du er registrert kan du gjøre det på nytt, det blir ikke ført dobbelt.)

Hva hvis jeg har årsabonnement fra før av?

Hurra for at du allerede har årstilgang - det er fantastisk! Du kan likevel melde deg på trekningen! Blir du trukket ut får du fornyelsen til 1600kr/året i stedet for prisen du allerede har. Ingenting å tape, med andre ord. 🙂 Skoler kan ikke delta. Hvis du har hatt årsabonnement tidligere men ikke nå lenger kan du også bli med i trekning!

Hvor lenge beholder man årsprisen til -50%?

Alltid. Prisen du blir med til er prisen du kommer til å ha så lenge du har aktivt abonnement. Hvis du avslutter og vil bli med igjen senere så blir det daværende pris som gjelder.

Publisert: 4. oktober 2019
Endret: 10. oktober 2019

Les også...

Gå til ressursbiblioteket

4 svar til “Årsabonnement til -50%!”

  1. Jeg tror jegmå ta meg en tur til Tr.lag når du åpner butikken din. Gleder meg på dine vegne.🤗

  2. Du har en spennende tid foran deg. Lykke til med åpningen, hadde vært artig å komme innom når jeg er i Trøndelag 🙂

  3. Har akkurat kjøpt meg eit årsabonnement! Har vore inne på sida her å sikla med jamne mellomrom og no tok eg mot til meg! Det er så spennande! Takk for superjobben som du gjer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *