Årstilgang – trekning!

Denne "luken" er en trekning av tre årstilganger på Malimo.no! Alle tre gjelder ut 2019, og gir vinnerne fri tilgang til alt digitalt innhold. ♥ Det er mange som ikke vet det, men det finnes altså årstilganger der man kan få tilgang til alt. Det finnes for enkeltbrukere, for små team (2-4 brukere), store team (5-10 brukere) og for hele skolen (opp til 25 brukere, og flere etter avtale). Hvis du og ditt team ikke blir trukket ut vil jeg oppfordre deg til å snakke med rektor om å få årstilgang i skolens regi! Det skader aldri å spørre, og kanskje planter man et lite frø mot neste skoleår hvis det ikke går an akkurat nå. Hvis skoleledelsen ikke vet at Malimo eksisterer så vil de heller ikke gi dere noen årstilgang, så man er nødt til å spørre.

Malimo.no har i skrivende stund ca 740 digitale opplegg (!) og over 120 oppføringer i ressursbiblioteket. Det beste av alt: jeg har såvidt varmet opp! Malimo har eksistert siden sent i 2014, med deling på nettet fra tidlig 2015.. og livet mitt har vært i en unntakstilstand med to kompliserte svangerskap og to barn i løpet av de siste tre årene. Nå nærmer vi oss endelig en normaltilstand og jeg gleder meg til å se hva som kan skapes når tiden strekker til enda bedre! 🙂

Vinnere:

Vinner på instagram av stort team ble @camillahgm og Råkollen skole. Vinner på Facebook av lite team ble Pia Nyborg og Vetland skole og ressurssenter. Vinner på Malimo.no av enkeltbruker ble Hanne Eriksen. GRATULERER!

Original konkurransetekst var:

Hvordan kan du bli med i trekningen?

Det er tre parallelle og uavhengige trekninger, så her har man trippel sjanse. Merk! Hvis du har årstilgang fra før, enten enkeltbruker eller andre typer, så får man lagt til tid på tilgangen sin. 🙂

INSTAGRAM - trekning av stort team

  • Kommenter på dette bildet med hvilken skole du jobber på og som du vil skal vinne.
  • Du kan kun delta en gang, men siden man kan ha inntil ti brukere kan også andre nominere akkurat din skole.
  • Følg brukeren @malimomaren (viktig!)

FACEBOOK - trekning av lite team

  • Kommenter på dette innlegget med hvilken skole du jobber på og som du vil skal vinne.
  • Du kan kun delta en gang, men siden man kan ha inntil fire brukere kan også andre nominere akkurat din skole.
  • Følg ("lik") Facebooksiden. (viktig!)

MALIMO.NO - trekning av enkeltbruker

  • Kommenter på minst tre valgfrie innlegg her på malimo.no. Det blir registrert uansett hvilket innlegg du velger. (Selv om kommentaren ikke vises med en gang så er alt OK, jeg må bare godkjenne alle manuelt og det kan ta litt tid. ;))
  • En kommentar = 1 lodd - du kan få maks ti lodd.

Bonusen ved å legge igjen kommentar er at du også blir med i månedens Malimo-venn-trekning! ♥ Trekningen for årstilgangene er i morgen, søndag 18.august ca. kl 21. Man kan delta frem til kl 19. Vinnere kontaktes og føres opp i dette innlegget. 🙂 Tvi tvi!

Publisert: 17. august 2019
Endret: 28. september 2019

Les også

KONKRETKOFFERT!

Malimo-produkter

Relaterte innlegg