Bli medlem

Det er helt gratis å melde seg inn som medlem på Malimo.no! Det fører ingen forpliktelser med i medlemsskapet, og du kan når som helst melde deg ut. Som medlem får du fri tilgang til Ressursbiblioteket - en voksende samling med 100% gratis materiell du fritt kan bruke i klasserommet ditt. Innholdet går på alt fra praktiske løsninger, ulike maler, vurdering og innhold til de ulike skolefagene. Biblioteket er godt i gang, men får jevnlig nye tillegg så følg med! Har du ønsker om tillegg prøver jeg å være behjelpelig, ta da kontakt via den blå meldingsboblen nede til høyre på siden!

- Egen innlogging og bruker.

- Livstidsmedlem.

- E-post med tips, inspirasjon og
  gratismateriell ca 1 gang i uken.

- Tilgang til alt tidligere gratismateriale

- Tilgang til alt fremtidig gratismateriale

- Fri, personlig bruk av ressursbiblioteket

I tillegg må du ha bruker for å kunne handle materiell. Materiellet knyttes til brukeren slik at du kan laste det ned på nytt når som helst, få tilgang til oppdateringer og utvidelser.

For tilgang til alt materiell i butikken kan du velge å kjøpe årstilgang. Les mer om denne muligheten her.

Informasjon om personbruker

Personbruker er ment for pedagoger, ped.ledere, assistenter eller andre, som skal styre kontoen sin selv, uavhengig av nåværende eller framtidig arbeidsplass. Andre privatpersoner kan også opprette bruker her.

Informasjon om skolebruker

Skolebrukere er ment for skoler når administrasjonen skal stå for styringen av innkjøpene som gjøres. Denne kan også brukes av styrer i barnehage, leder på spes.undervisning mm.