17.mai- nivådelte minibøker + A4-hefter

4.80 av 5 basert på 5 kundevurderinger
(5 kundeomtale )

I denne pakken vil du finne
★ 2 minibøker med to ulike nivå
★ 12 sider med tekst og oppgaver i hver minibok
★ Alle minibøkene i A4-hefteformat
★ Farge- og svarthvittalternativer
★ Bokmål og nynorsk

 • Digital
 • Bokmål
 • Nynorsk

65,00kr

Du tjener 65 poeng på dette opplegget!

Produktbeskrivelse

Klikk her for ferdig trykket og tilsendt!

Formålet med minibokopplegget om 17.mai er å lære hvorfor og hvordan dagen feires i Norge. Innholdet i miniboken kommer inn på: fakta om feiringen av 17.mai, ulike dekorasjoner som brukes, tradisjonen med barnetog og borgertog, flagging, korps, arrangement på skoler, 17.mai-taler og deres innhold, ulike mat- og desserttradisjoner, bakgrunnen for 17.mai-feiring historisk sett og utviklingen av egen grunnlov. Noe er nevnt/informert om, mens andre emner er beskrevet i litt mer detalj.

Minibøkene skrives ut dobbeltsidig i A4-format, og brettes til stående bøker i A5-format. Instruksjoner for utskrift følger med. Alternativ utgave med A4-hefter følger også med.

Minibøkene kommer i to versjoner, med nivådelte lesetekster (nivå 1 og 2). Bøkene er rettet mot 3.-5.trinn, men tekstene kan passe for yngre elever ut i fra kompetansen de har. For eldre elever blir det et like brukbart opplegg med nivå 2, de vil bare bruke kortere tid. Oppgavene ellers i minibøkene er like, og dette gir en god mulighet for differensiering. De kommer selvfølgelig både på bokmål og nynorsk.

Relevante kompetansemål:

Læreplan i samfunnsfag, kompetansemål etter 4.trinn:
→ Eleven skal kunne samtale om kvifor og korleis ein feirar 17.mai og 6. februar, og fortelje om nasjonaldagane i nokre andre land
Læreplan i samfunnsfag, kompetansemål etter 7.trinn:
→ fortelje om hovudtrekk ved samfunnsutviklinga i Noreg frå vikingtida til slutten av dansketida og gjere nærare greie for eit sentralt tema i denne perioden
→ gje døme på ulike kulturelle symbol og gjere greie for kva vi meiner med omgrepa identitet og kultur (ved videre diskusjon av 17.mai)

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, samt med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst!

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Poeng

Jeg har laget et enkelt poengsystem for å gi tilbake til lojale kunder! For hver krone du bruker, tjener du 1 poeng. 100 poeng er verd 5 kroner.
Å legge igjen en tilbakemelding (review) gir 100 poeng! Dette betyr at du i praksis får -5% på alt du kjøper, i tillegg til ekstra poeng for tilbakemeldinger. Poengene er gyldige i ett år, og kan brukes på alle digitale opplegg, både enkeltvis og i samlepakker, men ikke under helsidessalg. Man kan ikke bruke poeng på abonnement, og tjener heller ikke poeng på abonnementskjøp.

Kundeomtaler

Customer reviews

Rangert som 4.80 av 5
5 Omtaler
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

5 omtaler for 17.mai- nivådelte minibøker + A4-hefter

 1. 4 av 5

  (verifisert eier)

  Godt opplegg!

 2. 5 av 5

  (verifisert eier)

  17.-mai blir gøy!

 3. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Fine forberedelser til 17.mai. Flott t det er forskjellig nivå på tekstene. :-)

 4. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Flotte oppgaver som gir en god forberedelse til 17. mai-feiringen! Liker godt at det er differensierte bøker. Brukt på 3. trinn.

 5. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Gleder meg til å ta dette i bruk!

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…