17.mai- nivådelte minibøker + A4-hefter

4.83333333333 av 5 basert på 6 kundevurderinger
(6 kundeomtale )

I denne pakken vil du finne
★ 2 minibøker med to ulike nivå
★ 12 sider med tekst og oppgaver i hver minibok
★ Alle minibøkene i A4-hefteformat
★ Farge- og svarthvittalternativer
★ Bokmål og nynorsk

  • Digital
  • Bokmål
  • Nynorsk

65,00kr

Produktbeskrivelse

Formålet med minibokopplegget om 17.mai er å lære hvorfor og hvordan dagen feires i Norge. Innholdet i miniboken kommer inn på: fakta om feiringen av 17.mai, ulike dekorasjoner som brukes, tradisjonen med barnetog og borgertog, flagging, korps, arrangement på skoler, 17.mai-taler og deres innhold, ulike mat- og desserttradisjoner, bakgrunnen for 17.mai-feiring historisk sett og utviklingen av egen grunnlov. Noe er nevnt/informert om, mens andre emner er beskrevet i litt mer detalj.

Minibøkene skrives ut dobbeltsidig i A4-format, og brettes til stående bøker i A5-format. Instruksjoner for utskrift følger med. Alternativ utgave med A4-hefter følger også med.

Minibøkene kommer i to versjoner, med nivådelte lesetekster (nivå 1 og 2). Bøkene er rettet mot 3.-5.trinn, men tekstene kan passe for yngre elever ut i fra kompetansen de har. For eldre elever blir det et like brukbart opplegg med nivå 2, de vil bare bruke kortere tid. Oppgavene ellers i minibøkene er like, og dette gir en god mulighet for differensiering. De kommer selvfølgelig både på bokmål og nynorsk.

Relevante kompetansemål:

Læreplan i samfunnsfag, kompetansemål etter 4.trinn:
→ Eleven skal kunne samtale om kvifor og korleis ein feirar 17.mai og 6. februar, og fortelje om nasjonaldagane i nokre andre land
Læreplan i samfunnsfag, kompetansemål etter 7.trinn:
→ fortelje om hovudtrekk ved samfunnsutviklinga i Noreg frå vikingtida til slutten av dansketida og gjere nærare greie for eit sentralt tema i denne perioden
→ gje døme på ulike kulturelle symbol og gjere greie for kva vi meiner med omgrepa identitet og kultur (ved videre diskusjon av 17.mai)

Viktig om digitalt materiell

Materiellet på Malimo.no er merket med digitalt eller trykket, og storparten er digitalt. Det betyr at du laster det ned til din datamaskin og skriver ut etter behov. Du kan også bruke materiellet digitalt, for eksempel med nettbrett og apper som Book Creator, Showbie etc. Har du noen tekniske eller praktiske spørsmål finner du ofte stilte spørsmål og svar her. Merk at nedlastingene er zip-filer (komprimerte mapper) som bør pakkes ut før du skal bruke filene. Selve materiellet er som regel PDF-filer som bør åpnes i Adobe Reader (gratis standardprogram) for korrekt utskrift.

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, samt med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst!

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Kundeomtaler

Customer reviews

Rangert som 4.83333333333 av 5
6 Omtaler
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

6 omtaler for 17.mai- nivådelte minibøker + A4-hefter

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…