Alfabetplakater og kort

5.00 av 5 basert på 9 kundevurderinger
(9 kundeomtale )

I denne pakken får du:
✔ Fire ulike versjoner
✔ Vokaler i både svart, rød og blå skrift
✔ Konsonanter i svart og blå skrift
✔ Egnet for begge målformer

 • Digital
 • Bokmål
 • Nynorsk

55,00kr

Du tjener 55 poeng på dette opplegget!

Produktbeskrivelse

Denne pakken kan brukes både som plakater i klasserommet, og som bokstavkort. Skriv ut i A4 eller A3 for å lage plakater. Skriv ut med 4 sider på ett A4-ark for å lage bokstavkort. Laminer dem og sett dem på en ring så kan elevene bruke dem som støtte i arbeidet med bokstavinnlæring. Skriv ut flere sett for å spille med kortene.

Ordene i opplegget her: apekatt, blekksprut, camping, dinosaur, esel, frukt, geit/gutt, høne/hjerte, isbjørn, jakke, ku, løve, maling, nøkkel, ost, pokal, q-tips/quilteteppe, rakett, sol, tre, ugle, vulkan, wok/kiWi, xylofon, yoghurt, piZZa/zebra, ærfugl/pÆre, ørn og ål.

Viktig om digitalt materiell

Materiellet på Malimo.no er merket med digitalt eller trykket, og 99% er digitalt. Det betyr at du laster det ned til din datamaskin og skriver ut etter behov. Du kan også bruke materiellet digitalt, for eksempel med nettbrett og apper som Book Creator, Showbie etc. Har du noen tekniske eller praktiske spørsmål finner du ofte stilte spørsmål og svar her. Merk at nedlastingene er zip-filer (komprimerte mapper) som bør pakkes ut før du skal bruke filene. Selve materiellet er som regel PDF-filer som bør åpnes i Adobe Reader (gratis standardprogram) for korrekt utskrift.

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, samt med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst!

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Poeng

Jeg har laget et enkelt poengsystem for å gi tilbake til lojale kunder! For hver krone du bruker på digitalt materiell, tjener du 1 poeng. 100 poeng er verd 5 kroner. Å legge igjen en tilbakemelding (review) gir 100 poeng! Dette betyr at du i praksis får -5% på alt du kjøper, i tillegg til ekstra poeng for tilbakemeldinger. Poengene er gyldige i ett år, og kan brukes på alle digitale opplegg, både enkeltvis og i samlepakker, men ikke under helsidessalg. Man kan ikke bruke poeng på abonnement, og tjener heller ikke poeng på abonnementskjøp.

Kundeomtaler

Customer reviews

Rangert som 5.00 av 5
9 Omtaler
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

9 omtaler for Alfabetplakater og kort

 1. 5 av 5

  (verifisert eier)

  :-)

 2. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Veldig gode! Fine illustrasjoner :-)

 3. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Veldig fine:)

 4. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Flotte kort med gode illustrasjoner! Vi har de hengende på veggen i klasserommet vårt, og elevene bruker de flittig.

 5. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Kjempefine :) Flott at de er i flere versjoner/ farger/ størrelser slik at de kan brukes etter behov :)

 6. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Kjempekjekt å bare kunne skrive ut ved forskjellige behov!

 7. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Disse har jeg fått mye skryt for, både av foreldre og andre lærere! Fargeklatter i klasserommet.

 8. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Elevene syns disse er helt supre. Henger på veggen og i tillegg har jeg skrevet dem ut i mindre format og festet på nøkkelring sånn at vi kan bruke dem på stasjoner.

 9. 5 av 5

  (verifisert eier)

  FIne kort med fine illustrasjoner :)

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…