Arbeidsplaner – redigerbare

5.00 av 5 basert på 9 kundevurderinger
(9 kundeomtale )

I dette opplegget får du:
✔ 25 maler for direkte utskrift
✔ 25 maler som kan redigeres digitalt
✔ skrifttype innbakt i filen
✔ bokmål & nynorsk

 • Digital
 • Bokmål
 • Nynorsk

55,00kr

Du tjener 55 poeng på dette opplegget!

Produktbeskrivelse

25 redigerbare arbeidsplaner for en artig vri på arbeidet. De kan skrives ut og føres på oppgaver manuelt før kopiering, eller redigeres digitalt før utskrift. Instruksjoner ligger i den redigerbare filen. Arbeidsplanene kommer på både bokmål og nynorsk.

Bruk disse malene til å differensiere arbeidsplaner! Til dette varierer jeg litt hvordan jeg gjør det med like/ulike design og variert innhold. På den ene siden skal det alltid være OK i et positivt læringsmiljø at elever er ulike. På den andre siden er det av og til greit for de som ofte trenger tilpassing å av og til være «lik». Det er også en god øving i å fordele arbeid, og ikke minst det å ikke gjøre de «kjekke» oppgavene først og sitte igjen med alt som er arbeidstungt mot slutten.

Arbeidsplanene har ulik form og fasong. På noen er det egnet med lengre oppgavetekster, på andre korte oppgaver. De kan også brukes til å plotte inn regnestykker for eksempel. Du kan også skrive kun tall i oppgavefeltene, og så ha oppgavene på en liste. Skriv den ut f.eks via word, og så kopier opp dobbeltsidig. Elevene fargelegger feltene etter hvert som de er ferdig med oppgavene. Jeg syns det er fint å samle disse arbeidsplanene i permen deres som et synlig bevis på mye utført arbeid!

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst! Mange får dette refundert av skolen de jobber på ved å legge frem kvittering.

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Poeng

Jeg har laget et enkelt poengsystem for å gi tilbake til lojale kunder! For hver krone du bruker, tjener du 1 poeng. 100 poeng er verd 5 kroner.
Å legge igjen en tilbakemelding (review) gir 100 poeng! Dette betyr at du i praksis får -5% på alt du kjøper, i tillegg til ekstra poeng for tilbakemeldinger. Poengene er gyldige i ett år, og kan brukes på alle digitale opplegg, både enkeltvis og i samlepakker, men ikke under helsidessalg. Man kan ikke bruke poeng på abonnement, og tjener heller ikke poeng på abonnementskjøp.

Kundeomtaler

Customer reviews

Rangert som 5.00 av 5
9 Omtaler
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

9 omtaler for Arbeidsplaner – redigerbare

 1. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Helt topp 😀

 2. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Fine maler :)

 3. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Veldig fine!! Tusen takk :-)

 4. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Veldig fine maler

 5. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Veldig fine arbeidsplaner:)

 6. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Mye bedre enn mine egne arbeidsplaner! ;)

 7. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Motiverende for elevene å fargelegge etterhvert som de blir ferdige med oppgaver. Morsomme figurer :D

 8. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Gleder meg til å prøve ut disse :)

 9. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Fine arbeidsplaner!
  Inspirerende for elevene.

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…