Årsabonnement

NB! Les produktbeskrivelsen før bestilling for å vite hva du kjøper. Årsabonnement er sterkt rabattert til og med 31.august! Alle som kjøper årsabonnement før da er garantert å beholde årsprisen sin så lenge man har aktivt abonnement, en pris som tilsvarer litt mindre enn 220kr/mnd!

  • Abonnement
  • Bokmål
  • Engelsk
  • Nynorsk

Fra: 2.625,00kr / år

Tøm valgt abonnementstype

Varenummer: I/A Kategori:
Produktbeskrivelse

Årstilganger gir tilgang til alt materiell på Malimo.no i ett år. Du administrerer selv abonnementet inne på “Min bruker”, og kan stoppe/starte det som det måtte passe.

Årstilganger er sterkt rabattert til og med 31.august! Alle som kjøper årsabonnement før da er garantert å beholde årsprisen sin så lenge man har aktivt abonnement. Årsprisen for enkeltbruker tilsvarer da litt mindre enn 220kr/mnd!

I tillegg til årsabonnement vil det etterhvert bli mulig å ha månedsabonnement på Malimo.no. Dette vil gi tilgang til X antall nedlastinger per måned. Les mer om dette her.

NB! Det er en viktig forskjell på årsabonnement og månedsabonnement. Årsabonnementet gir et spesifisert antall brukere fri tilgang til alle ressurser på hele malimo.no, inkludert ressursbiblioteket og butikken, så lenge brukeren har et aktivt abonnement. Dette betyr at materiellet ikke blir liggende på brukeren som ved et ordinært kjøp. Når abonnementet opphører vil kun eventuelt tidligere ordinære produktkjøp ligge på brukerens nedlastinger. Filer som er lastet ned i abonnementstiden kan bruker fortsatt benytte, men man vil ikke ha tilgang til oppdateringer, tillegg og nytt materiell. I motsetning til årsbaserte abonnement blir nedlastinger foretatt med poletter (månedsabonnement) lagret på brukerens nedlastingsside. Man velger et gitt antall nedlastinger (abonnementsstørrelse) per måned, og laster fritt ned produkter ut i fra det.

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst! Mange får dette refundert av skolen de jobber på ved å legge frem kvittering.

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på marenlm@malimo.no – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Poeng

Jeg har laget et enkelt poengsystem for å gi tilbake til lojale kunder! For hver krone du bruker, tjener du 1 poeng. 100 poeng er verd 5 kroner.
Å legge igjen en tilbakemelding (review) gir 100 poeng! Dette betyr at du i praksis får -5% på alt du kjøper, i tillegg til ekstra poeng for tilbakemeldinger. Poengene er gyldige i ett år, og kan brukes på alle digitale opplegg, både enkeltvis og i samlepakker, men ikke under helsidessalg. Man kan ikke bruke poeng på abonnement, og tjener heller ikke poeng på abonnementskjøp.

Kundeomtaler

Kundeomtaler

5 stjerner 0 0 %
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

Omtaler

Det finnes ingen omtaler.

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…