Årsabonnement

NB! Les produktbeskrivelsen før bestilling for å vite hva du kjøper. Alle som kjøper årsabonnement er garantert å beholde årsprisen sin så lenge man har aktivt abonnement. For enkeltbruker får man en pris som tilsvarer litt mindre enn 270kr/mnd!

  • Abonnement
  • Bokmål
  • Engelsk
  • Nynorsk

Fra: 3.200,00kr / år

Tøm valgt abonnementstype

Varenummer: I/A Kategori:
Produktbeskrivelse

Årstilganger gir tilgang til alt materiell på Malimo.no i ett år (fra dato til dato, ikke kalenderår). Du administrerer selv abonnementet inne på «Min bruker», og kan stoppe/starte det som det måtte passe. Årsprisen for enkeltbruker tilsvarer da litt mindre enn 270kr/mnd! Enkeltbrukere beholder prisen sin fra da de ble medlem uavhengig av fremtidige prisjusteringer/indeksregleringer som foretas ellers. Dette gjelder ikke for team- og skoleløsninger.

NB! Det er en viktig forskjell på årsabonnement og enkeltkjøp av lisenser for materiell. Årsabonnementet gir et spesifisert antall brukere fri tilgang til alle ressurser på hele malimo.no, inkludert ressursbiblioteket og butikken, så lenge brukeren har et aktivt abonnement. Dette betyr at materiellet ikke blir liggende på brukeren som ved et ordinært kjøp. (Det kan sammenlignes med en streamingtjeneste som f.eks Netflix. Man har tilgang så lenge man har aktivt abonnement.) Når abonnementet på Malimo.no opphører vil kun eventuelt tidligere ordinære produktkjøp ligge på brukerens nedlastinger. Filer som er lastet ned og lagret i abonnementstiden kan bruker fortsatt benytte, men man vil ikke ha tilgang til oppdateringer, tillegg og nytt materiell.

Viktig informasjon om skolelisenser/flerbrukere

Når en skole kjøper årsabonnement er man pliktig til å oppgi riktig antall brukere av abonnementet. Prissettingen er et lisenssystem som tar høyde for et spesifisert antall. Bruken av abonnementet er begrenset til det antall lærere man har kjøpt tilgang for i enten lite team (2-4 brukere), stort team (5-10 brukere) eller skolelisens (11-25 brukere). Skal flere enn 25 ha tilgang, eller dere trenger tilpasninger, tar dere kontakt med meg per e-post for et tilbud: [email protected]. Det er skolens ansvar å følge bruksvilkårene, og eventuell bruk ut over avtale etterfaktureres.

De ansatte som skal ha tilgang får dette gjennom sine egne brukere (uavhengig om de er opprettet med arbeidse-post eller privat e-post). Man kan også administrere tilgangen gjennom en felles skolebruker dersom dette er ønskelig. Individuell tilgang opprettes manuelt. Lærerne vil ha denne i ett år. Dersom skolen forlenger abonnementet sitt for neste skoleår kan man peke ut nye brukere (alle må aktiveres på nytt manuelt). Merk at hver ansatt må da ha sin egen bruker på nettsiden, og jeg må ha e-postadressen til hver enkelt av dem. Dersom noen skal ut i permisjon eller lignende kan abonnementet flyttes over til en annen bruker midlertidlig eller permanent.

Viktig om digitalt materiell

Materiellet på Malimo.no er merket med digitalt eller trykket, og storparten er digitalt. Det betyr at du laster det ned til din datamaskin og skriver ut etter behov. Du kan også bruke materiellet digitalt, for eksempel med nettbrett og apper som Book Creator, Showbie etc. Har du noen tekniske eller praktiske spørsmål finner du ofte stilte spørsmål og svar her. Merk at nedlastingene er zip-filer (komprimerte mapper) som bør pakkes ut før du skal bruke filene. Selve materiellet er som regel PDF-filer som bør åpnes i Adobe Reader (gratis standardprogram) for korrekt utskrift.

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, samt med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst!

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Kundeomtaler

Customer reviews

5 stjerner 0 0 %
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

Omtaler

Det finnes ingen omtaler.

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.