Bokstavpuslespill – Åpen samlepakke

Åpen samlepakke med bokstavpuslespill.

  • Digital
  • Bokmål
  • Nynorsk

700,00kr 295,00kr

Produktbeskrivelse

Dette er en DIGITAL SAMLEPAKKE med alle trykkede bokstavpuslespill + bokstavpuslespill som kun vil være digitale. De vil ikke legges ut enkeltvis, kun i denne åpne samlepakken. Det er to nivå på disse puslespillene: stor+stor bokstav og stor+liten bokstav. Illustrasjonene veksler mellom å representere første lyd og være mer generelt temabasert. De gir uansett visuell støtte i å finne bokstavene som hører sammen.

Denne åpne samlepakken vil inneholde minst følgende bokstavpuslespill:

Ønsk gjerne tema ved å sende meg en melding via meldingsboblen nede til høyre, eller på e-post [email protected] 🙂 Se eksempel på en trykket bokstavpuslespill-kortstokk her:

Hva er en åpen samlepakke? En åpen samlepakke betyr at du fra starten av er garantert innholdet som er planlagt i samlepakken og at du også får eventuelle andre bokstavpuslespill jeg lager ut over disse. Dersom det kommer flere legges de til her – heller enn at det da kommer en ny samlepakke for akkurat de temaene.

Viktig om digitalt materiell

Materiellet på Malimo.no er merket med digitalt eller trykket, og storparten er digitalt. Det betyr at du laster det ned til din datamaskin og skriver ut etter behov. Du kan også bruke materiellet digitalt, for eksempel med nettbrett og apper som Book Creator, Showbie etc. Har du noen tekniske eller praktiske spørsmål finner du ofte stilte spørsmål og svar her. Merk at nedlastingene er zip-filer (komprimerte mapper) som bør pakkes ut før du skal bruke filene. Selve materiellet er som regel PDF-filer som bør åpnes i Adobe Reader (gratis standardprogram) for korrekt utskrift.

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, samt med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst!

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Kundeomtaler

Customer reviews

5 stjerner 0 0 %
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

Omtaler

Det finnes ingen omtaler.

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…