BOKSTAVSERIEN – Samlepakke – Innlæring og repetisjon

5 av 5 basert på 1 kundevurdering
(1 kundeomtale )

I dette opplegget får du:
✔ 29 opplegg med alle bokstavene (når pakken er komplett)
✔ 26 oppgavesider x 29 bokstaver = 754 oppgavesider
✔ 10 sider skrifttreningsark per bokstav, totalt 290 ark.
✔ lærerveiledning med beskrivelse av alle oppgavene
✔ bokmål & nynorsk

  • Digital
  • Bokmål
  • Nynorsk

1.300,00kr 875,00kr

Du tjener 875 poeng på dette opplegget!

Produktbeskrivelse

Ferdig trykte bokstavbøker – klikk her!

Formålet med BOKSTAVSERIEN er selvfølgelig å lære bokstavene. Ut over det er ønsket at serien skal legge til rette for variert øving med mange ulike oppgavetyper. Variasjonen i oppgaver og i vanskegrad gjør arbeidet lystbetont! Dette er samlepakken i BOKSTAVSERIEN og den inneholder alle bokstavoppleggene. Se nærmere på oppgavetypene på forhåndsvisningen.

BOKSTAVSERIEN er egnet til:

→ individuelt arbeid
→ oppgaver ved stasjonsarbeid
→ samarbeidsoppgaver, pararbeid
→ muntlig aktivitet
→ en-til-en / spes.ped

Innhold i samlepakken:

* – oppleggene for Q, W, X og Z har 1-4 færre sider enn de andre oppleggene.

Oppleggets struktur:

Opplegget har mindre oppgaver på hver side. Formålet med dette er å få stor variasjon, overkommelige oppgaver og en stor grad av mestring.  Oppgavetypene gjentas i heftet til hver enkelt bokstav. Oppgavene skal også i stor grad være selvforklarende. Dette gjør det mulig for relativt unge elever å ha økter med selvstendig arbeid. Arbeidet med stor og liten bokstav følger også samme mønster for å bidra til dette. Alle oppgaver er beskrevet i lærerguide.

Differensiering og TPO:

Det er ekstremt viktig at elever møter utfordringer tilpasset nivået sitt – dette vet vi. Å øve på noe man kan fra før er bra, men så trenger man nye og mer krevende utfordringer. Derfor er det med flere lesebaserte oppgaver i heftet, slik at elever som begynner å knekke lesekoden – eller allerede har gjort det – får oppgaver på sitt nivå.

Hvert bokstavopplegg har 26 (36) sider fordelt på: en fremside til å lage bokstavhefte med. 7 sider er utelukkende for arbeid med stor bokstav, og 7 sider er for liten bokstav. 11 er sider som kombinerer både stor og liten bokstav. Dette gjør det enkelt å differensiere etter behov, og lage hefter som alle elevene mestrer!  Det er også med ti sider for å øve på ulike skriftformingstyper dersom man ønsker det på et senere tidspunkt (akkurat disse sidne er ikke anbefalt å bruke i bokstavinnlæringsarbeidet).

Viktig om digitalt materiell

Materiellet på Malimo.no er merket med digitalt eller trykket, og 99% er digitalt. Det betyr at du laster det ned til din datamaskin og skriver ut etter behov. Du kan også bruke materiellet digitalt, for eksempel med nettbrett og apper som Book Creator, Showbie etc. Har du noen tekniske eller praktiske spørsmål finner du ofte stilte spørsmål og svar her. Merk at nedlastingene er zip-filer (komprimerte mapper) som bør pakkes ut før du skal bruke filene. Selve materiellet er som regel PDF-filer som bør åpnes i Adobe Reader (gratis standardprogram) for korrekt utskrift.

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, samt med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst!

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Poeng

Jeg har laget et enkelt poengsystem for å gi tilbake til lojale kunder! For hver krone du bruker på digitalt materiell, tjener du 1 poeng. 100 poeng er verd 5 kroner. Å legge igjen en tilbakemelding (review) gir 100 poeng! Dette betyr at du i praksis får -5% på alt du kjøper, i tillegg til ekstra poeng for tilbakemeldinger. Poengene er gyldige i ett år, og kan brukes på alle digitale opplegg, både enkeltvis og i samlepakker, men ikke under helsidessalg. Man kan ikke bruke poeng på abonnement, og tjener heller ikke poeng på abonnementskjøp.

Kundeomtaler

Customer reviews

Rangert som 5 av 5
1 omtale
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

1 omtale for BOKSTAVSERIEN – Samlepakke – Innlæring og repetisjon

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…