Bursdagspakke – plakater og brettebok

5 av 5 basert på 7 kundevurderinger
(7 kundeomtale )

I denne pakken får du:
✔ 3 liggende og 3 stående bursdagsplakater
✔ Mulighet til å legge inn navn/fødselsdag på PC
✔ Farge og svarthvitt-versjoner av bursdagsplakatene
✔ Medfølgende foreslått skrifttype
✔ Bursdagsbrettebok i farge og svarthvitt
✔ Utskriftsguide (viktig!)
✔ Bokmål og nynorsk

  • Digital
  • Bokmål
  • Nynorsk

55,00kr

Du tjener 55 poeng på dette opplegget!

Produktbeskrivelse

Denne bursdagspakken har plakater for å lage en bursdagskalender i klasserommet, samt en bursdagsbrettebok (flippbok) du som lærer kan gi i gave til eleven som har bursdag. Boken skrives ut dobbeltsidig på tre ark*, brettes sammen, stiftes og er klar til å gis vekk!

Det er to felter du må skrive på, og det må gjøres for hånd. Det ene er et lite felt der du skriver personlig hilsen til eleven. Det andre er en rekke snakkebobler der eleven får litt hyggelig tilbakemelding fra medelever. Du velger om du fyller inn disse boblene selv (basert på input fra elevene), eller om bursdagsbarnet skal få dem fyllt inn i klassen. Det vil ikke være plass til at alle får skrive. Jeg foretrekker å fylle inn selv, og gir eleven bursdagsbretteboken i en konvolutt slik at de åpner den hjemme. Slik bevares også spenningen for de som ikke har hatt bursdag enda. Et annet alternativ er å samle elevene i ring og la dem si positive ting om bursdagsbarnet mens du skriver inn. På den måten blir det også en fin sosial aktivitet.

* = utskrift er selvfølgelig avhengig av skriver,
alternativ fremgangsmåte er beskrevet i utskriftsguiden.

Viktig om digitalt materiell

Materiellet på Malimo.no er merket med digitalt eller trykket, og 99% er digitalt. Det betyr at du laster det ned til din datamaskin og skriver ut etter behov. Du kan også bruke materiellet digitalt, for eksempel med nettbrett og apper som Book Creator, Showbie etc. Har du noen tekniske eller praktiske spørsmål finner du ofte stilte spørsmål og svar her. Merk at nedlastingene er zip-filer (komprimerte mapper) som bør pakkes ut før du skal bruke filene. Selve materiellet er som regel PDF-filer som bør åpnes i Adobe Reader (gratis standardprogram) for korrekt utskrift.

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, samt med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst!

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Poeng

Jeg har laget et enkelt poengsystem for å gi tilbake til lojale kunder! For hver krone du bruker på digitalt materiell, tjener du 1 poeng. 100 poeng er verd 5 kroner. Å legge igjen en tilbakemelding (review) gir 100 poeng! Dette betyr at du i praksis får -5% på alt du kjøper, i tillegg til ekstra poeng for tilbakemeldinger. Poengene er gyldige i ett år, og kan brukes på alle digitale opplegg, både enkeltvis og i samlepakker, men ikke under helsidessalg. Man kan ikke bruke poeng på abonnement, og tjener heller ikke poeng på abonnementskjøp.

Kundeomtaler

Customer reviews

Rangert som 5 av 5
7 Omtaler
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

7 omtaler for Bursdagspakke – plakater og brettebok

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…