Engelsk: Gårdsdyrbabyer – lese- og skriveopplæring

I denne pakken vil du finne
★ 50+ sider med aktiviteter
★ Faktabok med ekte bilder
★ Presentasjon med alle dyrene
★ Lærerguide med løsninger og kompetansemål
★ Engelsk

  • Digital

60,00kr

Du tjener 60 poeng på dette opplegget!

Produktbeskrivelse

Engelsk opplegg. Pakken innholder arbeid med ordforråd, lese- og skriveopplæring, samt faktaboken om gårdsdyrbabyer og deres foreldre. I tillegg til dette har pakken faktabaserte skriveark, et bingospill og ordkort. Med en variert samling med arbeidsark har du alt du trenger for å kombinere arbeid med grunnleggende ferdigheter samt lære om ulike gårdsdyrbabyer! Pakken er rettet mot elever på småtrinnet. Innholdet kan også med fordel benyttes i spesialundervisning, eller i andre en-til-en-situasjoner.

Opplegget finnes også på norsk, og leseheftet finnes alene. Fokuset er først og fremst på avkom. For arbeid med foreldrene se nærmere på Gårdsdyr-pakken på engelsk.

Dyrene som er omtalt i denne pakken er:
★ Calf, cow and bull
★ Foal, mare and stallion
★ Piglet, sow and boar/hog
★ Donkey, jenny and jack
★ Kid, nanny and billy
★ Lamb, ewe and ram
★ Chick, hen and rooster
★ Kitten, molly and tom
★ Puppy and dogs
★ Rabbit, doe, buck

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst! Mange får dette refundert av skolen de jobber på ved å legge frem kvittering.

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Poeng

Jeg har laget et enkelt poengsystem for å gi tilbake til lojale kunder! For hver krone du bruker, tjener du 1 poeng. 100 poeng er verd 5 kroner.
Å legge igjen en tilbakemelding (review) gir 100 poeng! Dette betyr at du i praksis får -5% på alt du kjøper, i tillegg til ekstra poeng for tilbakemeldinger. Poengene er gyldige i ett år, og kan brukes på alle digitale opplegg, både enkeltvis og i samlepakker, men ikke under helsidessalg. Man kan ikke bruke poeng på abonnement, og tjener heller ikke poeng på abonnementskjøp.

Kundeomtaler

Kundeomtaler

5 stjerner 0 0 %
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

Omtaler

Det finnes ingen omtaler.

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.