EVENTYR: De tre Bukkene Bruse

I denne pakken vil du finne
★ 30 sider med oppgaver og aktiviteter
★ Ord- og bildekort, plakater og ordmatte
★ Innhold rettet mot lese og skriveopplæring
★ Lærerguide inkl løsninger
★ Nynorsk, bokmål og engelsk

  • Digital
  • Bokmål
  • Engelsk
  • Nynorsk

55,00kr

Produktbeskrivelse

Formålet med oppleggene som har eventyr i fokus er å være en støtte i form av ulike oppgaver knyttet til selve eventyret, samt generelt ordforråd, lese- og skriveopplæring. Innholdet er variert, og tilnærmer seg skriving og lesing på ulike måter. Alle oppleggene har en lik kjerne og struktur på hovedinnholdet. Grunnen til dette er at elevene kjenner igjen hva de skal gjøre, selv om emnet er nytt. Selvstendighet i arbeidet rent praktisk gjør at du som lærer får bedre tid til å sirkulere i klasserommet.

NB! Dette opplegget inngår i den åpne samlepakken med eventyr!

Innhold i dette opplegget

Oppgavene i dette opplegget er knyttet til eventyret om De tre Bukkene Bruse.

  • Arbeidshefte / oppgavesider (30s.)
  • Ord- og bildekort fra eventyret
  • Ordmatte med oversikt over eventyret
  • Plakater med ord/figurer fra eventyret

NB! Eventyret i seg selv følger ikke med. Det må du skaffe fra en opprinnelig kilde.

I og med at filene er store og har mye innhold ligger hver målform for seg slik at man kun trenger å laste ned den filen man vil bruke. For å se alle inne på nedlastinger klikker du på plusstegnet så vises de.

Se oppgavetypene på forhåndsvisningen – og les om arbeidsmetoden i bloggen her!

Viktig om digitalt materiell

Materiellet på Malimo.no er merket med digitalt eller trykket, og storparten er digitalt. Det betyr at du laster det ned til din datamaskin og skriver ut etter behov. Du kan også bruke materiellet digitalt, for eksempel med nettbrett og apper som Book Creator, Showbie etc. Har du noen tekniske eller praktiske spørsmål finner du ofte stilte spørsmål og svar her. Merk at nedlastingene er zip-filer (komprimerte mapper) som bør pakkes ut før du skal bruke filene. Selve materiellet er som regel PDF-filer som bør åpnes i Adobe Reader (gratis standardprogram) for korrekt utskrift.

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, samt med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst!

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Kundeomtaler

Customer reviews

5 stjerner 0 0 %
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

Omtaler

Det finnes ingen omtaler.

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…