EVENTYR: Åpen samlepakke

5 av 5 basert på 1 kundevurdering
(1 kundeomtale )

I denne samlepakken vil du få
★ Minst 16 eventyr (opprinnelig 9)

★ 30 sider med oppgaver og aktiviteter
★ Ord- og bildekort, plakater og ordmatte
★ Innhold rettet mot lese og skriveopplæring
★ Lærerguide inkl løsninger
★ Nynorsk, bokmål og engelsk

 • Digital
 • Bokmål
 • Engelsk
 • Nynorsk

825,00kr 445,00kr

NB! En voksende samlepakke tilbys med vesentlig rabatt til de som på forhånd vet at de har bruk for hele serien. På den måten kan man spare og få tilgang til alt materiell. At samlepakken er voksende betyr at ikke alle opplegg er lagt til enda, og at du kan laste dem ned fra brukeren din etterhvert som de legges til. Les mer informasjon om voksende samlepakker før du bestiller. Ved spørsmål, ta kontakt på [email protected] :)
Produktbeskrivelse

Formålet med oppleggene som har eventyr i fokus er å være en støtte i form av ulike oppgaver knyttet til selve eventyret, samt generelt ordforråd, lese- og skriveopplæring. Innholdet er variert, og tilnærmer seg skriving og lesing på ulike måter. Alle oppleggene har en lik kjerne og struktur på hovedinnholdet. Grunnen til dette er at elevene kjenner igjen hva de skal gjøre, selv om emnet er nytt. Selvstendighet i arbeidet rent praktisk gjør at du som lærer får bedre tid til å sirkulere i klasserommet.

Opplegg i samlepakken:

 1. Hans og Grete / Hansel and Gretel
 2. De tre bukkene bruse / The Three Billy Goats Gruff
 3. Rødhette og ulven / Little Red Riding Hood
 4. Jack og bønnestengelen / Jack and the Beanstalk
 5. Den lille røde høna / The Little Red Hen
 6. Gullhår og de tre bjørnene / Goldilocks and the Three Bears
 7. Keiserens nye klær / Emperor’s New Clothes
 8. Prinsessen på erten / The Princess and the Pea
 9. Tre små griser / Three Little Pigs

Opplegg som blir lagt til ut over de opprinnelige 9:

10. Askepott / Cinderella (kommer!)
11. Pepperkakegutten / Gingerbread man (kommer!)
12. Rapunsel / Rapunzel (kommer!)
13. Tornerose / Sleeping Beauty (kommer!)
14. Snøhvit / Snow White (kommer!)
15. Alice i Eventyrland / Alice in Wonderland (kommer!)
16. Trollmannen fra Oz / Wizard of Oz (kommer!) – gratis

Hva er en åpen samlepakke? En åpen samlepakke betyr at du fra starten av er garantert innholdet som er planlagt i samlepakken (i dette tilfellet de ni eventyrene ovenfor), og at du også får eventuelle andre eventyropplegg jeg lager ut over disse. Dersom det kommer flere legges de til her – heller enn at det da kommer en ny samlepakke for akkurat de eventyrene.

Innhold i hvert enkelt opplegg

 • Arbeidshefte / oppgavesider (30s.)
 • Ord- og bildekort fra eventyret
 • Ordmatte med oversikt over eventyret
 • Plakater med ord/figurer fra eventyret

NB! Eventyret i seg selv følger ikke med. Det må du skaffe fra en opprinnelig kilde.

I og med at filene er store og har mye innhold ligger hver målform for seg slik at man kun trenger å laste ned den filen man vil bruke. For å se alle inne på nedlastinger klikker du på plusstegnet så vises de.

Se oppgavetypene på forhåndsvisningen – og les om arbeidsmetoden i bloggen her!

Viktig om digitalt materiell

Materiellet på Malimo.no er merket med digitalt eller trykket, og storparten er digitalt. Det betyr at du laster det ned til din datamaskin og skriver ut etter behov. Du kan også bruke materiellet digitalt, for eksempel med nettbrett og apper som Book Creator, Showbie etc. Har du noen tekniske eller praktiske spørsmål finner du ofte stilte spørsmål og svar her. Merk at nedlastingene er zip-filer (komprimerte mapper) som bør pakkes ut før du skal bruke filene. Selve materiellet er som regel PDF-filer som bør åpnes i Adobe Reader (gratis standardprogram) for korrekt utskrift.

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, samt med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst!

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Kundeomtaler

Customer reviews

Rangert som 5 av 5
1 omtale
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

1 omtale for EVENTYR: Åpen samlepakke

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…