Engelsk: Familie og venner – lese- og skriveopplæring

5 av 5 basert på 1 kundevurdering
(1 kundeomtale )

I denne pakken vil du finne
★ 60 sider med oppgaver, aktiviteter, bingo, ordkort og mer
★ Lesehefte
★ Innhold rettet mot lese og skriveopplæring
★ Lærerguide inkl løsninger
★ Engelsk

  • Digital
  • Engelsk

60,00kr

Produktbeskrivelse

Engelsk opplegg. Denne Familie og venner-pakken inneholder 60 sider med innhold innen lese- og skriveopplæring. Pakken er rettet mot midtsjiktet på barnetrinnet, men kan også med fordel benyttes i tilpasset undervisning eller andre en-til-en-situasjoner. Alt av opplegg og aktiviteter er forklart i vedlagt lærerguide. Alle filene i pakken er i PDF-format.

Inkludert i denne pakken er Familieboken på engelsk – en 30 sider lang bok om Jack, en 9 år gammel gutt. Jack introduserer sin utvidede familie, som består av tradisjonelle kjernefamilier og mer sammensatte familier. Mangfoldet som er representert i dette leseheftet er et flott utgangspunkt for klassediskusjon, refleksjon og aller viktigst: å lære at selv om mennesker er svært ulike, så er alle like mye verd. Hvis du skulle føle at noen av sidene er uegnet for klasserommet ditt kan de utelates, selv om jeg oppfordrer til å bruke alle. Mangfoldet som er representert i dette heftet er formidlet på en konsis, saklig og nøytral måte. Se forhåndsvisning for eksempler.

I tillegg til familien introduserer Jack noen av sine venner, også en gruppe med mye mangfold.

Innhold i leseheftet
★ Kjernefamilie
★ Mange søsken
★ Enebarn
★ Tvillinger
★ Tenåringer
★ Skilte foreldre
★ Enslige foreldre
★ Foreldre som er gift på nytt
★ Likekjønnet familie
★ Flerkulturell familie
★ Adopsjon
★ Transperson
★ Handikapp (rullestol)
★ Tap av forelder
★ Støtte til mangfold

Viktig om digitalt materiell

Materiellet på Malimo.no er merket med digitalt eller trykket, og storparten er digitalt. Det betyr at du laster det ned til din datamaskin og skriver ut etter behov. Du kan også bruke materiellet digitalt, for eksempel med nettbrett og apper som Book Creator, Showbie etc. Har du noen tekniske eller praktiske spørsmål finner du ofte stilte spørsmål og svar her. Merk at nedlastingene er zip-filer (komprimerte mapper) som bør pakkes ut før du skal bruke filene. Selve materiellet er som regel PDF-filer som bør åpnes i Adobe Reader (gratis standardprogram) for korrekt utskrift.

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, samt med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst!

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Kundeomtaler

Customer reviews

Rangert som 5 av 5
1 omtale
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

1 omtale for Engelsk: Familie og venner – lese- og skriveopplæring

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.