Farger – plakater & støttekort på fire språk

5.00 av 5 basert på 1 kundevurdering
(1 kundeomtale )

I dette opplegget får du:
✔ 26 fargeplakater
✔ 13 ulike farger
✔ nynorsk, bokmål, nordsamisk, engelsk og fransk

  • Digital

50,00kr

Du tjener 50 poeng på dette opplegget!

Produktbeskrivelse

Øv på fargene OG pynt opp klasserommet med disse spreke plakatene! De kommer i A3-format, men kan også skrives ut i A4 eller mindre. Hvis du velger å skrive ut 9 ark per side og skriver ut både norsk og engelsk kan du bruke det til et matche-spill, spille memory, spille «Jeg har …. hvem har…?» osv. Se nærmere på forhåndsvisningen!

De 13 fargene som er med: hvit/kvit, gul, oransje, rød/raud, rosa, lilla, fiolett, turkis, blå, grønn, brun, grå og svart – også på engelsk (med alternativene gray/grey).

Fås på følgende språk: nosk (nynorsk og bokmål), nordsamisk, engelsk og fransk. Har du ønsker om flere språk (og kan oversette), kan du gjerne ta kontakt!

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst! Mange får dette refundert av skolen de jobber på ved å legge frem kvittering.

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Poeng

Jeg har laget et enkelt poengsystem for å gi tilbake til lojale kunder! For hver krone du bruker, tjener du 1 poeng. 100 poeng er verd 5 kroner.
Å legge igjen en tilbakemelding (review) gir 100 poeng! Dette betyr at du i praksis får -5% på alt du kjøper, i tillegg til ekstra poeng for tilbakemeldinger. Poengene er gyldige i ett år, og kan brukes på alle digitale opplegg, både enkeltvis og i samlepakker, men ikke under helsidessalg. Man kan ikke bruke poeng på abonnement, og tjener heller ikke poeng på abonnementskjøp.

Kundeomtaler

Kundeomtaler

Rangert som 5.00 av 5
1 omtale
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

1 omtale for Farger – plakater & støttekort på fire språk

  1. 5 av 5

    (verifisert eier)

    KJempefine plakater!

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.