FN og FN-dagen | Utforskeropplegg

5.00 av 5 basert på 5 kundevurderinger
(5 kundeomtale )

Innholdet i dette opplegget er:
→ 37 sider
→ farge & svarthvitt
→ bokmål & nynorsk
→ lærerveiledning

 • Digital
 • Bokmål
 • Nynorsk

50,00kr

Du tjener 50 poeng på dette opplegget!

Produktbeskrivelse

Utforsk FN som organisasjon, konvensjoner og rettigheter i forbindelse med FN-dagen eller ellers i året.

Innholdet i dette opplegget er:
→ Rubrikk x 2
→ Foreslåtte problemstillinger/spørsmål
→ Fakta om FN, hva organisasjonen gjør, og hvordan den ble dannet
→ FNs viktigste funksjoner
→ FN-pakten, FNs hovedorganer, FNs formål og prinsipper
→ Menneskerettigheter, rettigheter for spesielle grupper
→ FNs barnekonvensjon
→ FNs bærekraftsmål
→ Maler på arbeidsark, velg eget innhold
→ Foreslåtte kilder for å utforske emnet

Formålet med “Vi utforsker…”-serien er at du som lærer skal kunne tilby elevene et rammeverk for å utforske et emne nærmere. Oppleggene kan skrives ut i A3-format og brukes som veggavis/plakat i et prosjektarbeid, eller de kan skrives ut i A4-format og brukes individuelt. Lim dem inn i skriveboken eller sett dem i arbeidspermen. Både farge- og svarthvittversjoner er med. Alle norske opplegg kommer med begge målformer i samme nedlasting.

Deler av opplegget har forhåndsbestemte felter som skal fylles inn, andre felter er fri og elevene får plass til å inkludere informasjon de mener er viktig. Forslag til problemstillinger er også inkludert. Disse kan brukes som et utgangspunkt. Hva ønsker man å finne ut? Hvordan kan man tilnærme seg stoffet?

Elevene kan illustrere ved å tegne, eller søke etter bilder på nettet. Blanke maler er med slik at lærer kan definere hva fokuset i arbeidet skal være. En rubrikk for vurdering av arbeidet er også inkludert. TIPS! Se på Barneombudet sin YouTube-kanal der alle 42 artikler er forklart!

Oppleggene i «Vi utforsker…»-serien passer godt til:
★ prosjektarbeid
★ oppgaver ved stasjonsarbeid
★ samarbeidsoppgaver
★ ekstramateriell
★ lekser

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, samt med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst!

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Poeng

Jeg har laget et enkelt poengsystem for å gi tilbake til lojale kunder! For hver krone du bruker, tjener du 1 poeng. 100 poeng er verd 5 kroner.
Å legge igjen en tilbakemelding (review) gir 100 poeng! Dette betyr at du i praksis får -5% på alt du kjøper, i tillegg til ekstra poeng for tilbakemeldinger. Poengene er gyldige i ett år, og kan brukes på alle digitale opplegg, både enkeltvis og i samlepakker, men ikke under helsidessalg. Man kan ikke bruke poeng på abonnement, og tjener heller ikke poeng på abonnementskjøp.

Kundeomtaler

Customer reviews

Rangert som 5.00 av 5
5 Omtaler
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

5 omtaler for FN og FN-dagen | Utforskeropplegg

 1. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Supert opplegg :D

 2. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Et flott opplegg. Elevene mine syns det var spennende oppgaver. Flott at det var rediger bare maler hvor vi kunne fylle inn det vi ønsket selv-

 3. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Synes FN-dagen kommer så fort hver høst, men nå var jeg forberedt!

 4. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Et virkelig flott opplegg. Liker spesielt godt at det kan brukes både individuelt og som gruppearbeid. Det er også lett å tilpasse opplegget til elevgruppen med malene som er klare til å fylles inn i.

 5. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Et supert opplegg! Et stort pluss at alle oppleggene kommer med veiledning og tips! Gleder meg masse til å ta det ibruk?!

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…