Frukt og grønnsaker – ord- og bildekort | Vi øver-serien

I dette opplegget får du:
✔ 29 ulike ord
✔ ordstriper, bildekort med ord, bildekort med bare bilde
✔ utgave med entall / flertall
✔ bokmål, nynorsk & engelsk
✔ lærerveiledning

  • Digital
  • Bokmål
  • Engelsk
  • Nynorsk

25,00kr

Du tjener 25 poeng på dette opplegget!

Produktbeskrivelse

Formålet med bildekort i «Vi øver”-serien er at du som lærer skal ha et enkelt og raskt alternativ/supplement til emnet dere arbeider med i læreboken. Kortene er god støtte til ordinnlæring, og ikke minst muntlig aktivitet. Kortene kommer i tre varianter: bare bilde, bare ord, ord og bilde sammen. Ordene er brukt i entallsform og flertallsform (ord og bilde til begge deler).

Frukt og grønnsaker – fruits and vegetables :
Målene for arbeid med opplegget er å føre elevene nærmere kompetansemålene i norsk og engelsk etter 2.årstrinn. Helt konkret jobber opplegget mot at eleven skal:
→ lytte etter, forstå, gjengi og kombinere informasjon
→ leke, improvisere og eksperimentere med rim, rytme, språklyder, stavelser, meningsbærende elementer og ord
→ vise forståelse for sammenhengen mellom språklyd og bokstav og mellom talespråk og skriftspråk
→ lese store og små trykte bokstaver
→ forstå og bruke noen engelske ord, uttrykk og setningsmønstre knyttet til nære omgivelser og egne interesser
→ kjenne igjen sammenhengen mellom noen engelske språklyder og stavemønstre

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, samt med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst!

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Poeng

Jeg har laget et enkelt poengsystem for å gi tilbake til lojale kunder! For hver krone du bruker, tjener du 1 poeng. 100 poeng er verd 5 kroner.
Å legge igjen en tilbakemelding (review) gir 100 poeng! Dette betyr at du i praksis får -5% på alt du kjøper, i tillegg til ekstra poeng for tilbakemeldinger. Poengene er gyldige i ett år, og kan brukes på alle digitale opplegg, både enkeltvis og i samlepakker, men ikke under helsidessalg. Man kan ikke bruke poeng på abonnement, og tjener heller ikke poeng på abonnementskjøp.

Kundeomtaler

Customer reviews

5 stjerner 0 0 %
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

Omtaler

Det finnes ingen omtaler.

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.