Gårdsdyr – Matematikk, lese- og skriveopplæring

5 av 5 basert på 4 kundevurderinger
(4 kundeomtale )

I denne pakken vil du finne
✔ 70+ sider med oppgaver og aktiviteter
✔ Lærerguide + løsninger på oppgavene
✔ Bokmål- og nynorskversjon

  • Digital
  • Bokmål
  • Nynorsk

65,00kr

Produktbeskrivelse

Opplegg i tema-serien har som formål å arbeide med lese- og skriveopplæring, samt innlæring av ordforråd. Innholdet er variert, og tilnærmer seg skriving og lesing på ulike måter. I tillegg er det med ordkort som man blant annet kan spille memory med, samt brett for å spille bingo. Alle oppleggene i tema-serien har en lik kjerne og struktur på hovedinnholdet. Grunnen til dette er at elevene kjenner igjen hva de skal gjøre, selv om emnet er nytt. Selvstendighet i arbeidet rent praktisk gjør at du som lærer får bedre tid til å sirkulere i klasserommet. Oppleggene i tema-serien er rettet mot småtrinnet, i og med at fokuset er på lese- og skriveopplæring. Siden serien også fokuserer på ordforråd og kobler bilde + ord er den veldig nyttig i tilpasset opplæring for eldre elever, samt elever med norsk som andrespråk. Finn opplegget på engelsk her!

Arbeidsarkene i denne pakken er:
→ Ordliste
→ Min fargelagte ordliste
→ Lyder i begynnelsen av ord x 2
→ Lyder i slutten av ord x 2
→ Jeg kan skrive! x 3
→ Finn par
→ Kryssord
→ Ordsøk
→ Ordkrøll
→ Navn på gårdsdyr x 4
→ Jeg kan se… x 3
→ 13 individuelle arbeidsark om gårdsdyr

→ Tallene 1-10 plakater x 2
→ Arbeid med tall x 5
→ Hvor mange? x 5
→ Tell og farg x 4
→ Trill terning!
→ Tell og lag tabell x 4
→ Finn ut x 2
→ Mønster x 2
→ Tellestrek x 3
→ Tierrammer x 2

→ Fire ulike Bingo-brett
→ Ordkort

Viktig om digitalt materiell

Materiellet på Malimo.no er merket med digitalt eller trykket, og storparten er digitalt. Det betyr at du laster det ned til din datamaskin og skriver ut etter behov. Du kan også bruke materiellet digitalt, for eksempel med nettbrett og apper som Book Creator, Showbie etc. Har du noen tekniske eller praktiske spørsmål finner du ofte stilte spørsmål og svar her. Merk at nedlastingene er zip-filer (komprimerte mapper) som bør pakkes ut før du skal bruke filene. Selve materiellet er som regel PDF-filer som bør åpnes i Adobe Reader (gratis standardprogram) for korrekt utskrift.

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, samt med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst!

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Kundeomtaler

Customer reviews

Rangert som 5 av 5
4 Omtaler
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

4 omtaler for Gårdsdyr – Matematikk, lese- og skriveopplæring

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.