GAVEKORT

Overrask en god venn, kollega eller ansatt med et gavekort til en hyggelig anledning! 🙂

  • Trykk / fysisk

200,00kr1.000,00kr

Nullstill

Varenummer: gavekort Kategori:
Produktbeskrivelse

Etter mange henvendelser velger jeg nå å tilby gavekort som et alternativ på malimo.no 🙂 Kjøp til en god venn, en god kollega, til lærerne hvis du er skoleleder – eller til deg selv! 🙂

Gavekortene opprettes og løses inn på følgende måte:

  1. Du bestiller gavekortet/gavekortene du måtte ønske.
  2. Jeg mottar bestilling og sender deg gavekortet på e-post. (Samtidig som jeg sender deg e-posten med gavekortet blir bestillingen din satt som fullført. Hvis du ikke har mottatt e-posten, se i søppelpost først og så ta evt kontakt)
  3. Skriv ut gavekortet og legg det i en konvolutt. Gi til den du måtte ønske. 🙂 Du kan også videresende e-posten hvis det er mer praktisk.
  4. Mottaker følger instruksjonene på gavekortet og mottar gaven så fort gavekortet er aktivert.

NB! Viktig! Gavekort kan ikke brukes på trykket materiell eller abonnement (på grunn av teknisk konflikt med eventuell fornyelse). Hvis du ønsker å gi et trykket produkt i gave er det beste alternativet å kjøpe dette og overlevere det selv, eventuelt anmerke at det skal sendes til en annen adresse.

Viktig om digitalt materiell

Materiellet på Malimo.no er merket med digitalt eller trykket, og storparten er digitalt. Det betyr at du laster det ned til din datamaskin og skriver ut etter behov. Du kan også bruke materiellet digitalt, for eksempel med nettbrett og apper som Book Creator, Showbie etc. Har du noen tekniske eller praktiske spørsmål finner du ofte stilte spørsmål og svar her. Merk at nedlastingene er zip-filer (komprimerte mapper) som bør pakkes ut før du skal bruke filene. Selve materiellet er som regel PDF-filer som bør åpnes i Adobe Reader (gratis standardprogram) for korrekt utskrift.

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, samt med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst!

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Kundeomtaler

Customer reviews

5 stjerner 0 0 %
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

Omtaler

Det finnes ingen omtaler.

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…