Geometri 1 – Geometriske figurer | Vi øver-serien

5.00 av 5 basert på 6 kundevurderinger
(6 kundeomtale )

I dette opplegget får du:
✔ 20+ sider med oppgaver & aktiviteter
✔ bokmål & nynorsk
✔ lærerveiledning
✔ differensierte alternativer
✔ fasit & løsningsforslag

 • Digital

40,00kr

Du tjener 40 poeng på dette opplegget!

Varenummer: 32-2-1N Kategorier: , , , , Stikkord: , ,
Produktbeskrivelse

Geometriske figurer – geometrioppgaver for 1.-2.trinn knyttet til de geometriske figurene trekant, kvadrat, sirkel og rektangel. Viktige begreper i dette opplegget er: kvadrat, trekant, rektangel, sirkel, mønster, kant, hjørne, mangekant, symmetri og symmetrilinje.

Dette opplegget er en del av «Vi øver”-serien. Formålet med den er at du som lærer skal ha et enkelt og raskt alternativ eller supplement til emnet dere arbeider med i læreboken. Noen elever blir kanskje raskt ferdig og trenger ekstra oppgaver, andre elever sliter kanskje med forståelse av emnet og trenger mengdetrening. Opplegget kan fint brukes på stasjoner. Du kan differensiere og gi ekstra trening til de som har behov for det, mens du har mulighet til å hjelpe flere elever.

Geometri 1 – Geometriske figurer:
Oppgavene i dette opplegget er knyttet til formene trekant, rektangel, kvadrat og sirkel. Målene for arbeid med opplegget er å føre elevene nærmere kompetansemålene i matematikk etter 2.årstrinn. Helt konkret jobber opplegget mot at eleven skal:
→ kjenne igjen et kvadrat, en trekant, et rektangel og en sirkel
→ vite hva som skiller disse fire figurene fra hverandre, og kunne sortere dem
→ vite hva en mangekant er
→ kunne finne symmetrilinjer og å samtale om dem
→ kjenne igjen og lage geometriske mønster, og beskrive dem muntlig

Viktige begreper i dette opplegget er: kvadrat, trekant, rektangel, sirkel, mønster, kant, hjørne, mangekant, symmetri og symmetrilinje.

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst! Mange får dette refundert av skolen de jobber på ved å legge frem kvittering.

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Poeng

Jeg har laget et enkelt poengsystem for å gi tilbake til lojale kunder! For hver krone du bruker, tjener du 1 poeng. 100 poeng er verd 5 kroner.
Å legge igjen en tilbakemelding (review) gir 100 poeng! Dette betyr at du i praksis får -5% på alt du kjøper, i tillegg til ekstra poeng for tilbakemeldinger. Poengene er gyldige i ett år, og kan brukes på alle digitale opplegg, både enkeltvis og i samlepakker, men ikke under helsidessalg. Man kan ikke bruke poeng på abonnement, og tjener heller ikke poeng på abonnementskjøp.

Kundeomtaler

Customer reviews

Rangert som 5.00 av 5
6 Omtaler
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

6 omtaler for Geometri 1 – Geometriske figurer | Vi øver-serien

 1. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Elevene likte oppgavene.

 2. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Gleder meg til å bruke:)

 3. 5 av 5

  (verifisert eier)

  SUPERBRA!

 4. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Strålende oppgaver, perfekt til de som blir raskt ferdig og til de som trenger ekstra lekser. Tusen takk :-)

 5. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Jeg er så glad for at du har denne pakken fordi jeg klarte ikke å komme på morsomme og varierte oppgaver selv som jeg kunne bruke til å undervise om formene. Jeg har endelig skjønt hvor mye mer motiverte til å lære barna mine er hvis oppgavene er morsomme og litt annerledes enn bare klipp-lim-sorter. Tusen takk!

 6. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Gleder meg til å ta det i bruk. Ser veldig bra ut!

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.