Geometri 2 – Tangram pusleoppgaver | Vi øver-serien

4.75 av 5 basert på 4 kundevurderinger
(4 kundeomtale )

I dette opplegget får du:
✔ 30+ oppgaver
✔ maler til utskrift av tangram
✔ bokmål & nynorsk
✔ lærerveiledning
✔ differensierte alternativer
✔ fasit & løsningsforslag/tips

  • Digital
  • Bokmål
  • Nynorsk

40,00kr

Varenummer: 32-2-2N Kategorier: , , , , Stikkord: , , ,
Produktbeskrivelse

Tangram er en flott måte å eksperimentere og bli bedre kjent med geometriske figurer som parallellogram, rombe, rektangler og trekanter. Man får også jobbet med kongruens og formlikhet. Det er også mulig å trekke inn trekke inn brøkregning, arealberegning og koordinatsystem. Les mer om tangram i bloggen min: 4 GODE grunner til at du bør bruke tangram i klasserommet!

Hvis du har bruk for tangram i skum finner du det her!

Dette opplegget er en del av «Vi øver”-serien. Formålet med den er at du som lærer skal ha et enkelt og raskt alternativ eller supplement til emnet dere arbeider med i læreboken. Noen elever blir kanskje raskt ferdig og trenger ekstra oppgaver, andre elever sliter kanskje med forståelse av emnet og trenger mengdetrening. Opplegget kan fint brukes på stasjoner. Du kan differensiere og gi ekstra trening til de som har behov for det, mens du har mulighet til å hjelpe flere elever.

Tangram:
Målene for arbeid med opplegget er å føre elevene nærmere kompetansemålene i matematikk etter 2. og 4.årstrinn. Helt konkret jobber opplegget mot at eleven skal:
→ kjenne att og beskrive trekk ved enkle to- og tredimensjonale figurar i samband med hjørne, kantar og flater og sortere og setje namn på figurane etter desse trekka (2.årstrinn)
→ teikne, byggje, utforske og beskrive geometriske figurar og modellar i praktiske samanhengar, medrekna teknologi og design (4. årstrinn)

På videoen under kan du se hvordan dere kan arbeide digitalt med disse digitale tangramoppgavene på iPad:

Viktig om digitalt materiell

Materiellet på Malimo.no er merket med digitalt eller trykket, og storparten er digitalt. Det betyr at du laster det ned til din datamaskin og skriver ut etter behov. Du kan også bruke materiellet digitalt, for eksempel med nettbrett og apper som Book Creator, Showbie etc. Har du noen tekniske eller praktiske spørsmål finner du ofte stilte spørsmål og svar her. Merk at nedlastingene er zip-filer (komprimerte mapper) som bør pakkes ut før du skal bruke filene. Selve materiellet er som regel PDF-filer som bør åpnes i Adobe Reader (gratis standardprogram) for korrekt utskrift.

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, samt med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst!

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Kundeomtaler

Customer reviews

Rangert som 4.75 av 5
4 Omtaler
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

4 omtaler for Geometri 2 – Tangram pusleoppgaver | Vi øver-serien

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…