Grønnsaker – faktabok

5.00 av 5 basert på 3 kundevurderinger
(3 kundeomtale )

I denne pakken vil du finne
★ Faktabok med ekte bilder
★ 34 sider
★ Bokmål og nynorsk

 • Digital
 • Bokmål
 • Nynorsk

45,00kr

Du tjener 45 poeng på dette opplegget!

Produktbeskrivelse

Denne ressursen er en faktatekst om ulike grønnsaker, med fokus på hver enkelt grønnsak og dens egenskaper. Faktateksten er kort, konsis og lett å lese. Leseheftet egner seg godt til å kombinere lesing med både naturfag og mat og helse. En del informasjon om næringsinnhold/næringsstoffer er med om hver grønnsak. Både bokmål og nynorsk er inkludert i alle mine pakker. NB! Dette leseheftet er også en del av opplegget om grønnsaker!

Grønnsakene som er omtalt i denne pakken er:
Gulrot, potet, hodekål, brokkoli, agurk, løk, tomat, salat, mais, erter, selleri, purreløk, blomkål, squash, zucchini, artisjokk, paprika, chili, hvitløk, bete, søtpotet, rosenkål, sopp, aubergine, asparges, gresskar, bønner, spinat og reddik.

Brukstips!

Merethe har delt dette bildet med meg og forteller at hun bruker leseheftet om grønnsaker i Mat&Helse. Hver faktaside om de ulike grønnsakene er laminert, og når noen av grønnsakene står på menyen tas faktakortet fram! Det syns jeg er en flott måte å kombinere å lære mer om maten, både næringsinnhold og egenskaper og ikke minst at den smaker godt.

Viktig om digitalt materiell

Materiellet på Malimo.no er merket med digitalt eller trykket, og 99% er digitalt. Det betyr at du laster det ned til din datamaskin og skriver ut etter behov. Du kan også bruke materiellet digitalt, for eksempel med nettbrett og apper som Book Creator, Showbie etc. Har du noen tekniske eller praktiske spørsmål finner du ofte stilte spørsmål og svar her. Merk at nedlastingene er zip-filer (komprimerte mapper) som bør pakkes ut før du skal bruke filene. Selve materiellet er som regel PDF-filer som bør åpnes i Adobe Reader (gratis standardprogram) for korrekt utskrift.

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, samt med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst!

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Poeng

Jeg har laget et enkelt poengsystem for å gi tilbake til lojale kunder! For hver krone du bruker på digitalt materiell, tjener du 1 poeng. 100 poeng er verd 5 kroner. Å legge igjen en tilbakemelding (review) gir 100 poeng! Dette betyr at du i praksis får -5% på alt du kjøper, i tillegg til ekstra poeng for tilbakemeldinger. Poengene er gyldige i ett år, og kan brukes på alle digitale opplegg, både enkeltvis og i samlepakker, men ikke under helsidessalg. Man kan ikke bruke poeng på abonnement, og tjener heller ikke poeng på abonnementskjøp.

Kundeomtaler

Customer reviews

Rangert som 5.00 av 5
3 Omtaler
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

3 omtaler for Grønnsaker – faktabok

 1. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Jeg skrev ut alle grønnsakene og fjernet grønnsak-ordet (f.eks. tomat) med blanco. Deretter laminerte jeg arkene før jeg delte det i to, slik at tekst og bilde ble hver for seg. Jeg delte klassen inn i grupper på tre og tre, og elevene skulle finne riktig tekst med riktig bilde. Det ble en engasjert 4.klasse som leste, tenkte og diskuterte. Mye jobb å lage, men et herlig opplegg som kan brukes i mat&helse/norsk/naturfag i flere årstrinn fremover.

 2. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Flott faktabok!

 3. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Minibøkene dine er supre!

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…