Multiplikasjon 1 – Halloween-tema | Vi øver-serien

5.00 av 5 basert på 3 kundevurderinger
(3 kundeomtale )

I dette opplegget får du:
✔ 30s med oppgaver knyttet til gangetabell 2-10
✔ bokmål & nynorsk
✔ lærerveiledning
✔ fasit & løsningsforslag/tips

 • Digital
 • Bokmål
 • Nynorsk

40,00kr

Du tjener 40 poeng på dette opplegget!

Produktbeskrivelse

Multiplikasjonsoppgaver med Halloween-tema for 3.trinn og oppover. Oppgavene dreier seg om ganging på flere måter (se eksempel på bildene), å koble gangestykke med figur/areal, tegne figurer til gangestykker, fylle inn tall/lage «number bonds» (se preview), artige Halloween-ark for hver gangetabell, flere ulike «spinn og gang»-oppgaver og et ark for å spille fire på rad med gangetabellen!

Dette opplegget er en del av «Vi øver”-serien. Formålet med den er at du som lærer skal ha et enkelt og raskt alternativ eller supplement til emnet dere arbeider med i læreboken. Noen elever blir kanskje raskt ferdig og trenger ekstra oppgaver, andre elever sliter kanskje med forståelse av emnet og trenger mengdetrening. Opplegget kan fint brukes på stasjoner. Du kan differensiere og gi ekstra trening til de som har behov for det, mens du har mulighet til å hjelpe flere elever.

I dette opplegget får du:
✔ 30s med oppgaver knyttet til gangetabell 2-10
✔ bokmål & nynorsk
✔ lærerveiledning
✔ fasit & løsningsforslag/tips

Multiplikasjon 1 – Halloween:
Målene for arbeid med opplegget er å føre elevene nærmere kompetansemålene i matematikk etter 4.årstrinn. Helt konkret jobber opplegget mot at eleven skal:
→ utvikle og bruke varierte metodar for multiplikasjon og divisjon, bruke dei i praktiske situasjonar og bruke den vesle multiplikasjonstabellen i hovudrekning og i oppgåveløysing

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst! Mange får dette refundert av skolen de jobber på ved å legge frem kvittering.

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Poeng

Jeg har laget et enkelt poengsystem for å gi tilbake til lojale kunder! For hver krone du bruker, tjener du 1 poeng. 100 poeng er verd 5 kroner.
Å legge igjen en tilbakemelding (review) gir 100 poeng! Dette betyr at du i praksis får -5% på alt du kjøper, i tillegg til ekstra poeng for tilbakemeldinger. Poengene er gyldige i ett år, og kan brukes på alle digitale opplegg, både enkeltvis og i samlepakker, men ikke under helsidessalg. Man kan ikke bruke poeng på abonnement, og tjener heller ikke poeng på abonnementskjøp.

Kundeomtaler

Kundeomtaler

Rangert som 5.00 av 5
3 Omtaler
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

3 omtaler for Multiplikasjon 1 – Halloween-tema | Vi øver-serien

 1. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Topp!

 2. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Passer godt når vi har halloween-tema. Gode oppgaver

 3. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Dette opplegget har utruleg mange oppgåver der elevane får jobba med å forstå at multiplikasjon = "gjentatt addisjon" . Med mogelegheit til å hoppe på tallinja, teikna grupper, laga figurar o.l, vert elevane introduserte for mange ulike strategiar som kan nyttast når dei jobbar med multiplikasjon :)

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…