Hengelåser, 12pk

12-pakning hengelåser for bruk sammen med f.eks oppgavekort i matematikk. Låsene er nå tilgjengelig på lager igjen!

  • Trykk / fysisk

135,00kr

Nullstill

Produktbeskrivelse

12-pakning med hengelåser, tresifret kode. Disse er populære å bruke sammen med oppgavekort i matematikk, der svaret på oppgaven stilles inn som hengelåsens kode.

Du kan finne alle tilgjengelige oppgavekort i matematikk her! Jeg har også skrevet et blogginnlegg med hvilke kort som er spesielt egnet for bruk med hengelåser – klikk her!

Alle settene med oppgavekort har medfølgende fasit, så det skal ikke ta lange tiden å stille inn låsene. Punch et hull i de laminerte oppgavekortene for å feste låsen. For å spare tid kan eleven etter å ha fått opp låsen feste den igjen og stille om på tallene. De noterer seg på svararket om de fikk opp låsen eller ikke.

Hvis svaret har ett eller to siffer bruker du hengelåsene ved å stille inn 0 eller 00 før svaret. Hvis svaret på oppgaven du vil bruke har fire eller flere siffer kan du instruere elevene om at det er de tre første eller tre siste sifrene som vil knekke låsekoden. 🙂

For å stille inn låsen gjør du følgende:

  1. Sørg for at den siden av låsen som har streker mellom tallhjulene er mot deg. Tallene må stå på fabrikkinnstilling: 000. Dette er den eneste siden som brukes, eleven skal også stille inn svaret sitt der.
  2. For å stille inn en annen kode bruker du noe spisst og trykker inn den svarte knappen på siden av hengelåsen. Jeg pleier å bruke en binders.
  3. Vri tallhjulene til ønsket kombinasjon.
  4. Slipp den svarte knappen. Koden er nå satt. NB! Nummerer låsene og noter ned kodene slik at du kan tilbakestille dem senere. Til dette bruker jeg bare dymo eller sprittusj på låsen og nummererer dem fra 1-24 eller 1-48 (avhengig av antall oppgavekort, du kan også bruke utvalgte kort). Fasiten til settet med oppgavekort inneholder da alle låsenes koder.
Bilde av Malimo’s tekstoppgavekort i bruk sammen med hengelåser. Takk for bilde, Inger!
Viktig om digitalt materiell

Materiellet på Malimo.no er merket med digitalt eller trykket, og 99% er digitalt. Det betyr at du laster det ned til din datamaskin og skriver ut etter behov. Du kan også bruke materiellet digitalt, for eksempel med nettbrett og apper som Book Creator, Showbie etc. Har du noen tekniske eller praktiske spørsmål finner du ofte stilte spørsmål og svar her. Merk at nedlastingene er zip-filer (komprimerte mapper) som bør pakkes ut før du skal bruke filene. Selve materiellet er som regel PDF-filer som bør åpnes i Adobe Reader (gratis standardprogram) for korrekt utskrift.

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, samt med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst!

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Poeng

Jeg har laget et enkelt poengsystem for å gi tilbake til lojale kunder! For hver krone du bruker på digitalt materiell, tjener du 1 poeng. 100 poeng er verd 5 kroner. Å legge igjen en tilbakemelding (review) gir 100 poeng! Dette betyr at du i praksis får -5% på alt du kjøper, i tillegg til ekstra poeng for tilbakemeldinger. Poengene er gyldige i ett år, og kan brukes på alle digitale opplegg, både enkeltvis og i samlepakker, men ikke under helsidessalg. Man kan ikke bruke poeng på abonnement, og tjener heller ikke poeng på abonnementskjøp.

Kundeomtaler

Customer reviews

5 stjerner 0 0 %
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

Omtaler

Det finnes ingen omtaler.

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…