24 skrivestartere med juletema for kreativ skriving!

5.00 av 5 basert på 1 kundevurdering
(1 kundeomtale )

I dette opplegget får du:
✔ 24 skrivestartere med juletema
✔ 24 skriveark med illustrasjon til hver skrivestarter
✔ bokmål & nynorsk
✔ nordsamisk
✔ engelsk

  • Digital

45,00kr

Du tjener 45 poeng på dette opplegget!

Produktbeskrivelse

Å skrive korte fortellinger er en oppgave som alltid er differensiert av natur. Elevene skriver ut i fra eget nivå; Noen kan skrive lange tekster, noen kan skrive litt kortere. Alle har de ulike ting som må øves på, noe som kommer godt til syne i elevtekster. Knytt fokuset på tilbakemeldingen du gir til det dere har som fokusområde i denne perioden. Det er ikke alltid like lett å komme i gang med skrivingen, og der kan kreative skrivestartere være en god inspirator! Disse skrivestarterne kommer på bokmål, nynorsk, nordsamisk og engelsk i samme nedlasting.

Finn 190 generelle kreative skrivestartere her!

PS! Juleskrivestarterne er oppdatert med merke for å ta hull på samme plass, last ned på nytt hvis utgaven du har er uten sort ring i venstre topphjørne.

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst! Mange får dette refundert av skolen de jobber på ved å legge frem kvittering.

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Poeng

Jeg har laget et enkelt poengsystem for å gi tilbake til lojale kunder! For hver krone du bruker, tjener du 1 poeng. 100 poeng er verd 5 kroner.
Å legge igjen en tilbakemelding (review) gir 100 poeng! Dette betyr at du i praksis får -5% på alt du kjøper, i tillegg til ekstra poeng for tilbakemeldinger. Poengene er gyldige i ett år, og kan brukes til hva som helst i butikken! Poengene kan brukes på alle digitale opplegg, både enkeltvis og i samlepakker, men ikke under helsidessalg. Man tjener ikke poeng på abonnement.

Kundeomtaler

Kundeomtaler

Rangert som 5.00 av 5
1 omtale
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

1 omtale for 24 skrivestartere med juletema for kreativ skriving!

  1. 5 av 5

    (verifisert eier)

    Hadde jeg tenkt på det tidsnok så hadde jeg brukt disse som en julekalender i fjor. Det som er så bra er at jula kommer hvert år, så nå er jeg jo klar for desember langt på forskudd!! Liker skrivestartere veldig godt, og det er gøy å trekke et laminert kort og se hva de får.

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…