Klasseromsdekor – SAMLEPAKKE – Merkelapper, kalender, været, fag

4.86 av 5 basert på 7 kundevurderinger
(7 kundeomtale )

Inkludert i denne pakken med 2500+ design:
→ Navnelapper
→ Mattestriper med tallinjer, gangetabell, oppskrift på ganging og deling (med deres egne ord/eksempel), ulike illustrerte brøker, geometriske figurer
→ Alfabetstriper
→ Fag (for dagens plan o.l.)
→ Merkelapper for ting i klasserommet
→ Kalender med dager, måneder, dato
→ Været

 • Digital
 • Bokmål
 • Nynorsk

660,00kr 295,00kr

Du tjener 295 poeng på dette opplegget!

Produktbeskrivelse

Denne norske dekorpakken inneholder alle tolv hovedfarger og er perfekt for å dekorere klasserommet ditt, i tillegg til å feste striper med viktig informasjon på pultene. Alt innhold er på både bokmål og nynorsk.

I denne samlepakken finner du alle tolv farger:
Norsk klasseromsdekor – gul
Norsk klasseromsdekor – oransje
Norsk klasseromsdekor – rosa
Norsk klasseromsdekor – lilla
Norsk klasseromsdekor – grønn
Norsk klasseromsdekor – lime
Norsk klasseromsdekor – lyseblå
Norsk klasseromsdekor – blå
Norsk klasseromsdekor – brun
Norsk klasseromsdekor – gråbrun
Norsk klasseromsdekor – rød
Norsk klasseromsdekor – turkis

Inkludert i denne pakken med 2500+ design:
→ Navnelapper
→ Mattestriper med tallinjer, gangetabell, oppskrift på ganging og deling (med deres egne ord/eksempel), ulike illustrerte brøker, geometriske figurer
→ Alfabetstriper
→ Fag (for dagens plan o.l.)
→ Merkelapper for ting i klasserommet
→ Kalender med dager, måneder, dato
→ Været

★ Navnelappene består av: fem ulike ark med en rekke ulike elever. Ulike etnisiteter og hårfarger er representert. Til sammen 40 ulike merkelapper fordelt på fem ark. Du skriver selvfølgelig ut så mange som du trenger. Navnelappene kan redigeres digitalt, og skrifttypen du trenger for å matche resten av dekorpakken er inkludert!

★ Mattestripene består av: tallinjene 0-20, -10-10 og 0-100, tall-tabeller med forklaringsfelt for ganging og deling, oversikt over brøker med todeler til femdeler, de geometriske formene sirkel, kvadrat, trekat, rektangel, oval, femkant, sekskant, sjukant og stjerne.

★ Alfabetstripene består av: A-Å, store og små bokstaver. Vokaler i rød skrift, i tillegg til i en egen boks. Stripene kommer i to versjoner, en med vanlige bokstaver og en med prikkede bokstaver for å skrive på etter hvert som de lærer en og en bokstav

★ Fagene består av 90 ulike design: skriving, samf., norsk, sløyd, KRLE, RLE, engelsk, matte, musikk, god morgen, morgenarbeid, historie, fys.ak., svømming, tur, lekser, gym, diktat, logg, lesing, naturfag, frukt, bibliotek, mat, tema, geografi, mat&helse, arbeidstime, kunst&håndverk, samling, kulturtime, fellessamling, ukesslutt, målprøve, stasjoner, data, mattestasjoner, norskstasjoner, engelskstasjoner, tverrfaglige stasjoner, iPad, diktat, skoleslutt, lesegrupper, kor, språkvalg, friminutt, høytlesing, storefri, lillefri, bursdag, belønning, tegnspråk, oppmuntring, oppsummere, valgfag, avslutning, åpen time, meldemappe, røris, faddertime, uteskole, utegym, utelek, innelek, leketid, dopause, konsert, kulturelle skolesekken, AKS, SFO, leksehjelp, skrive, veiledet lesing, kantine, fredagssjekk, forestilling, klassens time, mitt valg, lesekvart, prøve, arbeidsplan, takk for i dag, god helg, god ferie, stille lesing, PALS, blomst, STL+, ??. Det er også muligheter til å lage så mange egne lapper man måtte ønske med redigerbare alternativ. Matchende skrifttype er bakt inn.

★ Merkelappene for ting består av 16 ulike design: bøker, farger, viskelær, blyanter, notatbøker, lim, sakser, terninger, linjal, klosser, kort, klistremerker, papir, passer, leselogg, gradskive. Det er også muligheter til å lage så mange egne lapper man måtte ønske med redigerbare alternativ. Matchende skrifttype er inkludert.

★ Kalender består av merkelapper for: alle 12 måneder, alle ukens 7 dager, ordenstall 1-31 for datoer og årstall fra 2016-2027. Årstidene er også inkludert.

★ Været består av en merkelapp med teksten «Været» og ulike værikoner.

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst! Mange får dette refundert av skolen de jobber på ved å legge frem kvittering.

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Poeng

Jeg har laget et enkelt poengsystem for å gi tilbake til lojale kunder! For hver krone du bruker, tjener du 1 poeng. 100 poeng er verd 5 kroner.
Å legge igjen en tilbakemelding (review) gir 100 poeng! Dette betyr at du i praksis får -5% på alt du kjøper, i tillegg til ekstra poeng for tilbakemeldinger. Poengene er gyldige i ett år, og kan brukes på alle digitale opplegg, både enkeltvis og i samlepakker, men ikke under helsidessalg. Man kan ikke bruke poeng på abonnement, og tjener heller ikke poeng på abonnementskjøp.

Kundeomtaler

Customer reviews

Rangert som 4.86 av 5
7 Omtaler
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

7 omtaler for Klasseromsdekor – SAMLEPAKKE – Merkelapper, kalender, været, fag

 1. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Flott! Kjekt med mange fargar å velge i!

 2. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Helt topp dagsplan som de yngre elevene har stor nytte av!!

 3. 4 av 5

  (verifisert eier)

  Bruker den til kalender og visuell dagsplan, fine farger.

 4. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Fint å kunne velge farge! Anbefales! :-)

 5. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Har brukt det til dagsplan til elever på småskoletrinnet. Fant alt jeg trengte av fag/aktiviteter. Fint med ulike farger.

 6. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Supert! :)

 7. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Kjøpte denne pakken. Det var til stor hjelp når jeg skulle begynne som kontaktlærer for første gang og kom til et helt tomt førsteklasserom. Gjorde det koselig i klasserommet og blir brukt/skal brukes hver dag i morgen samling. Det gjorde at jeg kunne fokusere på andre ting i oppstart i steder for å lage helt eget. Anbefales ? Her fant jeg det jeg trengte.

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…