Klypekort – Konsonantforbindelser 1

I dette opplegget får du:
✔ 45 klypekort med konsonantforbindelser
✔ Farge- og svarthvitt-versjon av alle klypekort
✔ bokmål & nynorsk

  • Digital

35,00kr

Du tjener 35 poeng på dette opplegget!

Produktbeskrivelse

Klypekort er utrolig enkle å forberede! Etter de er laminert og klippet ut har du dem i årevis, og kan ta dem frem med jevne mellomrom. Ta hull i et hjørne med hullmaskin, og heng dem på en ring for enkel organisering. Klypekort er egnet til en-til-en-undervisning, arbeid i par eller små grupper på stasjoner. NB! Dette opplegget er i samlepakken med klypekort!

Det er to klypekortopplegg med konsonantforbindelser. Til sammen inneholder de to oppleggene følgende konsonantforbindelser: sm-, st-, str-, sn-, sl-, sp-, sk-, sv-, bl-, br-, kr-, kl-, kj-, gr-, gl-, dr-, tr-, pl-, pr- og fl-. Ordene i dette opplegget er: smekke, stikke, blind, blod, blåse, blåbær, snakke, sløyfe, krabbe, sprekk, kran, krokodille, krone, gråte, blink, dråpe, grave x 2, smultring, kjole, drage, drømme (drøyme), drikke, tromme, sloss, brann, flagg, flamme, blomst(er), flue (fluge), flamingo, fløyte, frosk, frukt, steke (steike), grind, svømme, gladiator, druer, gress (gras), spire, glad, flodhest, slå, gris, klem, blekk og strykejern.

Finn svarthvitt-utgaven av klypekort med små bokstaver gratis i ressursbiblioteket her!

Klypekort er godt egnet til:

→ oppgaver ved stasjonsarbeid
→ samarbeidsoppgaver, pararbeid
→ muntlig aktivitet
→ en-til-en / spes.ped

Hvilke kompetansemål brukes disse kortene opp i mot?

Målene for arbeid med opplegget er å føre elevene nærmere kompetansemål i norsk etter 2.årstrinn. Helt konkret jobber opplegget mot at eleven skal:
✔ leke, improvisere og eksperimentere med rim, rytme, språklyder, stavelser, meningsbærende elementer og ord
✔ vise forståelse for sammenhengen mellom språklyd og bokstav og mellom talespråk og skriftspråk
✔ lese store og små trykte bokstaver

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst! Mange får dette refundert av skolen de jobber på ved å legge frem kvittering.

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Poeng

Jeg har laget et enkelt poengsystem for å gi tilbake til lojale kunder! For hver krone du bruker, tjener du 1 poeng. 100 poeng er verd 5 kroner.
Å legge igjen en tilbakemelding (review) gir 100 poeng! Dette betyr at du i praksis får -5% på alt du kjøper, i tillegg til ekstra poeng for tilbakemeldinger. Poengene er gyldige i ett år, og kan brukes på alle digitale opplegg, både enkeltvis og i samlepakker, men ikke under helsidessalg. Man kan ikke bruke poeng på abonnement, og tjener heller ikke poeng på abonnementskjøp.

Kundeomtaler

Customer reviews

5 stjerner 0 0 %
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

Omtaler

Det finnes ingen omtaler.

Du kan ikke legge til mer enn én omtale for dette produktet. Vil du redigere omtalen du allerede har skrevet?

Du liker kanskje også…