Engelsk: Let’s Sort – SAMLEPAKKE – Pusleoppgaver

I dette opplegget får du:
✔ Totalt 31 sorteringsopplegg
✔ Farge og svarthvitt-versjon for fargelegging
✔ Tema fra engelskfaget og kulturelle tema
✔ Engelsk
✔ Lærerveiledning

  • Digital
  • Engelsk

900,00kr 400,00kr

Du tjener 400 poeng på dette opplegget!

Produktbeskrivelse

NB! Samlepakken Let’s Sort har nå 16 opplegg og vil ikke få flere tillegg før nærmere sommeren. 

Formålet med “Vi sorterer”-serien er å gi elevene trening i grunnleggende engelsk. Serien dekker en rekke ulike tema hentet fra engelskfaget, samt ulike kulturelle tema. Serien er laget for å brukes på stasjoner, i pararbeid eller i en-til-en-undervisning / spes.ped – med fokus på bokstaver, lyder og/eller ord! Du kan lese mer om hvordan jeg bruker oppleggene, samt tips og triks her!

Denne samlepakken vil inneholde samtlige opplegg i Let’s Sort-serien. Du kan også bygge din egen minisamlepakke med å kjøpe enkeltvis opplegg. Ta 4 betal for 3, med så mange du ønsker og har behov for! Når en ny pakke blir lagt til laster du bare ned oppdatert versjon av samlepakken! I de 31 pakkene får du over 720 pusleoppgaver! Mer enn nok innhold til å ha ulike opplegg til stasjon i engelsk hele skoleåret! Alle oppgavene kommer i farge og svart-hvitt for fargelegging!

Vi sorterer-serien er egnet til:
→ oppgaver ved stasjonsarbeid
→ samarbeidsoppgaver, pararbeid
→ muntlig aktivitet
→ en-til-en / spes.ped

Opplegg som er med i samlepakken:

1. Alphabet, lower and upper case
2. Numbers 1-10
3. Nouns 1
4. Nouns 2
5. Nouns 3
6. Verbs 1
7. Verbs 2
8. Adjectives
9. Synonyms and antonyms
10. Phonics: Soft G, hard G
11. Phonics: Soft C, hard C
12. Phonics: Digraphs
13. Word families: -nk and -ng words
14. Compound words
15. Christmas / Easter
16. Weather (kommer!) (kommer!)
17. Spring (kommer!)
18. Summer (kommer!)
19. Fall (kommer!)
20. Winter (kommer!)
21. Bugs(kommer!)
22. Pets (kommer!)
23. Farm animals (kommer!)
24. Aquatic animals (kommer!)
25. Exotic animals (kommer!)
26. Fruit & vegetables (kommer!)
27. Hobbies & activities (kommer!)
28. Halloween & costumes
29. Occupations (kommer!)
30. Emotions (kommer!)
31. Non-words (kommer!)

 

Viktig om digitalt materiell

Materiellet på Malimo.no er merket med digitalt eller trykket, og 99% er digitalt. Det betyr at du laster det ned til din datamaskin og skriver ut etter behov. Du kan også bruke materiellet digitalt, for eksempel med nettbrett og apper som Book Creator, Showbie etc. Har du noen tekniske eller praktiske spørsmål finner du ofte stilte spørsmål og svar her. Merk at nedlastingene er zip-filer (komprimerte mapper) som bør pakkes ut før du skal bruke filene. Selve materiellet er som regel PDF-filer som bør åpnes i Adobe Reader (gratis standardprogram) for korrekt utskrift.

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, samt med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst!

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Poeng

Jeg har laget et enkelt poengsystem for å gi tilbake til lojale kunder! For hver krone du bruker på digitalt materiell, tjener du 1 poeng. 100 poeng er verd 5 kroner. Å legge igjen en tilbakemelding (review) gir 100 poeng! Dette betyr at du i praksis får -5% på alt du kjøper, i tillegg til ekstra poeng for tilbakemeldinger. Poengene er gyldige i ett år, og kan brukes på alle digitale opplegg, både enkeltvis og i samlepakker, men ikke under helsidessalg. Man kan ikke bruke poeng på abonnement, og tjener heller ikke poeng på abonnementskjøp.

Kundeomtaler

Customer reviews

5 stjerner 0 0 %
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

Omtaler

Det finnes ingen omtaler.

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…