Hånddukker jul – materialpakker | Malimo

Materialpakker for hånddukker med jul- og vintertema. Velg mellom engel, nisse, reinsdyr, pingvin og snømann.

  • Trykk / fysisk

25,00kr95,00kr

Nullstill

Disse materialpakker er svært populære og jeg har allerede bestilt inn et nytt parti. Dersom noe står i restbestilling når du skal bestille så vil du likevel få det levert innen desember!
Produktbeskrivelse

Malimo’s egenproduserte materialpakker med hånddukker i filt med jul- og vintertema. Hver variant selges enkeltvis, og i en samlepakke med alle fem. Du kan velge mellom: engel, nisse, reinsdyr, pingvin og snømann. Velg en lik hånddukke til alle, eller bruk forskjellige. Dukkene kan også brukes som omslag på julegaver man har laget ellers i K&H. Man kan få 15% rabatt ved kjøp av 20 eller flere, ta kontakt.

Hver dukke måler mellom 25 og 33 cm i høyden. Se oversikt under. Hver enkeltpakke inneholder filtstykker, filtpynt, tråd og en butt nål av plast. NB! Den blå bjørnen er ikke i sortimentet. Det er noen fargevariasjoner på tråden som er med, og noe av den dekorative filten. (f.eks blå knapper i stedet for grønne, osv). Hovedfargene er alltid like. Se eksempler på innholdet i hver pakke på bildene over.

Viktig om digitalt materiell

Materiellet på Malimo.no er merket med digitalt eller trykket, og storparten er digitalt. Det betyr at du laster det ned til din datamaskin og skriver ut etter behov. Du kan også bruke materiellet digitalt, for eksempel med nettbrett og apper som Book Creator, Showbie etc. Har du noen tekniske eller praktiske spørsmål finner du ofte stilte spørsmål og svar her. Merk at nedlastingene er zip-filer (komprimerte mapper) som bør pakkes ut før du skal bruke filene. Selve materiellet er som regel PDF-filer som bør åpnes i Adobe Reader (gratis standardprogram) for korrekt utskrift.

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, samt med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst!

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Kundeomtaler

Customer reviews

5 stjerner 0 0 %
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

Omtaler

Det finnes ingen omtaler.

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…