Malimo Pluss | 2017

5.00 av 5 basert på 2 kundevurderinger
(2 kundeomtale )

Malimo Pluss er en mulighet for deg som ønsker:
✔ Undervisningsopplegg eller materiell hver måned i 2017
✔ Opplegg og innhold verdt minst 1300,-
✔ Livstidsmedlemsskap i Malimo Pluss-gruppa på Facebook
✔ -15% på alt nylansert materiell gjennom hele året
✔ Bonuser og overraskelser

 • Digital

1.300,00kr 850,00kr

Du tjener 850 poeng på dette opplegget!

Varenummer: pluss17 Kategorier: , Stikkord: , , , ,
Produktbeskrivelse

Hovedformålet med alle ressursene som legges ut i butikken er todelt. Det første er at du som lærer skal få mer tid til å drive med læringsarbeid og mer tid til rådighet utenfor skolen. Det andre er nye innfallsvinkler, grafiske fremstillinger og oppgaver som skal motivere elevene! Har du prøvd ut en del opplegg og kunne tenke deg flere? Har du lyst til å utvide tilgangen din på materiell? Er du glad i overraskelser som kommer jevnlig? Da er Malimo Pluss noe for deg. 🙂 Hovedfokuset vil ligge på 1.-4.trinn. Send meg gjerne en e-post på [email protected] dersom du har spørsmål om Malimo Pluss!

INNHOLD I MALIMO PLUSS 2017
→ Januar: Samer – nivådelte minibøker
→ Februar 1: Alfabetet – klypekort for øving
→ Februar 2: Europapass – samle stempler
→ Mars: SOSIAL KOMPETANSE – konkret arbeid med sosiale ferdigheter
→ April: 17.mai i Norge – nivådelte minibøker
→ Mai: Minnebok
→ Juni: Spinner-spill
→ Juli og august: Aktivitetsbøker med ulike tema
→ September: Tall og tallinjer
→ Oktober: Halloween leseteater
→ November: Leseteater 2 – Jul
→ Desember: Ett tema – flere spill, Jul

Verdi til nå: 1245,- (eksklusiv bonuser som har vært innimellom).

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst! Mange får dette refundert av skolen de jobber på ved å legge frem kvittering.

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Poeng

Jeg har laget et enkelt poengsystem for å gi tilbake til lojale kunder! For hver krone du bruker, tjener du 1 poeng. 100 poeng er verd 5 kroner.
Å legge igjen en tilbakemelding (review) gir 100 poeng! Dette betyr at du i praksis får -5% på alt du kjøper, i tillegg til ekstra poeng for tilbakemeldinger. Poengene er gyldige i ett år, og kan brukes på alle digitale opplegg, både enkeltvis og i samlepakker, men ikke under helsidessalg. Man kan ikke bruke poeng på abonnement, og tjener heller ikke poeng på abonnementskjøp.

Kundeomtaler

Kundeomtaler

Rangert som 5.00 av 5
2 Omtaler
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

2 omtaler for Malimo Pluss | 2017

 1. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Jeg er så takknemlig for at jeg fant ut at jeg skulle prøve Malimo Pluss i 2017! Dette er et tilbud som er virkelig godt, i og med at det er veldig aktuelle opplegg som har vært med i denne pakken. De aller beste er at det er rom for å differensiere i oppleggene. Det gjør at de er svært anvendelig i en travel skolehverdag. Anbefales på det varmeste!

 2. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Malimo Pluss er en flott pakke som har vært svært relevant for meg i år. Den har tatt for seg aktuelle tema gjennom året som 17. mai, samer, spinneroppgaver og andre ting som er praktiske i en lærerhverdag.
  Jeg kan trygt anbefale Malimo Pluss! :-)

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…