Malimo Pluss | 2018

Malimo Pluss er en mulighet for deg som ønsker:
✔ Undervisningsopplegg eller materiell hver måned i 2018
✔ Opplegg og innhold verdt minst 1500,-
✔ Livstidsmedlemsskap i Malimo Pluss-gruppa på Facebook
✔ -15% på alt nylansert materiell gjennom hele året
✔ Bonuser og overraskelser

  • Digital

1.500,00kr 999,00kr

Du tjener 999 poeng på dette opplegget!

Varenummer: pluss18 Kategorier: , Stikkord: , , , ,
Produktbeskrivelse

Hovedformålet med alle ressursene som legges ut i butikken er todelt. Det første er at du som lærer skal få mer tid til å drive med læringsarbeid og mer tid til rådighet utenfor skolen. Det andre er nye innfallsvinkler, grafiske fremstillinger og oppgaver som skal motivere elevene! Har du prøvd ut en del opplegg og kunne tenke deg flere? Har du lyst til å utvide tilgangen din på materiell? Er du glad i overraskelser som kommer jevnlig? Da er Malimo Pluss noe for deg. 🙂

Hovedfokuset i Malimo Pluss vil ligge på 1.-4.trinn. Oppleggene har innhold som strekker seg fra norsk, matematikk og engelsk, til opplegg som fokuserer på sosial kompetanse, relasjoner – og kanskje litt dekor? Send meg gjerne en e-post på [email protected] dersom du har spørsmål om Malimo Pluss, eventuelt bruk den blå meldingsboblen nede til høyre!

Ta en titt på Malimo Pluss 2017 for å se om dette er noe for deg!

INNHOLD I MALIMO PLUSS 2018
→ Januar: Alfabetet og bokstaver: Pultstriper, plakater og øvekort
→ Februar: Læringsmiljø-plakater – lydnivå og arbeidsmetode
→ Mars 1: Knekke kodeord – Høyfrekvente ord
→ Mars 2: Ordforråd 1 – ord- og bildekort
→ April: Tellebestilling: Butikk
→ Mai: Skoleslutt-flippbok
→ Juni: Tallene 1-20
→ Juni 2: Sommerbrev Akvarell
→ Juli og august: (kommer!)
→ September: (kommer!)
→ Oktober: (kommer!)
→ November: (kommer!)
→ Desember: (kommer!)

Minimumsverdien på de månedlige oppleggene samt bonuser vil være minst 1500,-. I tillegg får du -15% på alt nytt materiell med en egen rabattkode kun for plussmedlemmer. Denne rabattkoden er gyldig fra du skaffer medlemsskapet!

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst! Mange får dette refundert av skolen de jobber på ved å legge frem kvittering.

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Poeng

Jeg har laget et enkelt poengsystem for å gi tilbake til lojale kunder! For hver krone du bruker, tjener du 1 poeng. 100 poeng er verd 5 kroner.
Å legge igjen en tilbakemelding (review) gir 100 poeng! Dette betyr at du i praksis får -5% på alt du kjøper, i tillegg til ekstra poeng for tilbakemeldinger. Poengene er gyldige i ett år, og kan brukes til hva som helst i butikken! Poengene kan brukes på alle digitale opplegg, både enkeltvis og i samlepakker, men ikke under helsidessalg. Man tjener ikke poeng på abonnement.

Du liker kanskje også…