Mattesøk – Subtraksjon, 4 nivå | Ventearbeid: MATTESTJERNE-serien

I dette opplegget får du

★ Mattesøk i subtraksjon
★ 4 nivå á 20 sider hver
★ Nynorsk og bokmål
★ Lærerguide

  • Digital

55,00kr

Du tjener 55 poeng på dette opplegget!

Produktbeskrivelse

Formålet med “Jeg er ferdig”-pakkene er å tilby meningsfylt ventearbeid til de som fullfører oppgaver raskt, samt mengdetreningsarbeid. Du som lærer kan skrive ut oppgavene, sette dem i en “Ferdig”-perm, og la elevene stille og rolig forsyne seg selv når de har blitt arbeidsledige. Min erfaring er at dette er svært nyttig i klasserommet. Elever som arbeider hurtig blir ikke sittende på “tomgang”, og har ikke tid til å kjede seg eller lage uro. Elever som arbeider mindre hurtig får arbeidsro og slipper å bli distraherte av at medelever roper “ferdig!”.

Samtidig er ikke oppgavene nyttige kun for de som blir fort ferdig med andre gjøremål. Ventearbeid: MATTESTJERNE handler om mengdetrening – ja regelrett drilling – av de fire regneartene. Samtidig er det viktig å understreke at drill ikke trenger å være kjedelig eller demotiverende. Med ti spill og aktiviteter som alle er differensierte er det enkelt å finne oppgaver som er kjekke og utfordrende på en gang! Ventearbeid: MATTESTJERNE er tilgjengelig i fire samlepakker: Addisjon, Subtraksjon, Multiplikasjon og Divisjon.

Ventearbeid-serien passer også til:

→ oppgaver ved stasjonsarbeid
→ samarbeidsoppgaver, pararbeid
→ ekstramateriell
→ lekser

Hva går Mattesøk ut på?

Mattesøk er en aktivitet som går ut på å lete opp regnestykker i et stort rutenett/brett. Alle stykkene som skal letes opp er ført opp i en liste til høyre for brettet. Eleven må føre på tegn på brettet og farge regnestykket med en lys farge (for at det skal være enkelt å se). Regnestykkene finnes både horisontalt og vertikalt, men ikke baklengs eller på skrå. Se bilde på forhåndsvisningen. Disse oppgavene har fasit.

Hvordan er nivådelingen på opplegget?

Alle oppleggene i MATTESTJERNE-serien har differensierte alternativer for å kunne brukes bredest mulig, og over tid. Øk vanskelighetsgraden på oppgavene etterhvert som eleven har progresjon i regnearten.

  • Nivå 1: Grunnleggende subtraksjon – minke med 2, 3, 4, 5 og 6.
  • Nivå 2: Høyeste sum 100. Første halvpart har regnestykker som mangler sum. Andre halvpart har regnestykker som mangler en subtrahend.
  • Nivå 3: Likt format som nivå 2, men høyeste sum er 250.
  • Nivå 4: Likt format som nivå 2 og 3, men høyeste sum er 500.
Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst! Mange får dette refundert av skolen de jobber på ved å legge frem kvittering.

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Poeng

Jeg har laget et enkelt poengsystem for å gi tilbake til lojale kunder! For hver krone du bruker, tjener du 1 poeng. 100 poeng er verd 5 kroner.
Å legge igjen en tilbakemelding (review) gir 100 poeng! Dette betyr at du i praksis får -5% på alt du kjøper, i tillegg til ekstra poeng for tilbakemeldinger. Poengene er gyldige i ett år, og kan brukes på alle digitale opplegg, både enkeltvis og i samlepakker, men ikke under helsidessalg. Man kan ikke bruke poeng på abonnement, og tjener heller ikke poeng på abonnementskjøp.

Kundeomtaler

Kundeomtaler

5 stjerner 0 0 %
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

Omtaler

Det finnes ingen omtaler.

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…