Trill og søk – Subtraksjon, 3 nivå | Ventearbeid: MATTESTJERNE-serien

I dette opplegget får du

★ Trill og løs, subtraksjon
★ 3 nivå á 30 sider hver
★ Nynorsk og bokmål
★ Lærerguide

  • Digital
  • Bokmål
  • Nynorsk

55,00kr

Du tjener 55 poeng på dette opplegget!

Produktbeskrivelse

Formålet med “Jeg er ferdig”-pakkene er å tilby meningsfylt ventearbeid til de som fullfører oppgaver raskt, samt mengdetreningsarbeid. Du som lærer kan skrive ut oppgavene, sette dem i en “Ferdig”-perm, og la elevene stille og rolig forsyne seg selv når de har blitt arbeidsledige. Min erfaring er at dette er svært nyttig i klasserommet. Elever som arbeider hurtig blir ikke sittende på “tomgang”, og har ikke tid til å kjede seg eller lage uro. Elever som arbeider mindre hurtig får arbeidsro og slipper å bli distraherte av at medelever roper “ferdig!”.

Samtidig er ikke oppgavene nyttige kun for de som blir fort ferdig med andre gjøremål. Ventearbeid: MATTESTJERNE handler om mengdetrening – ja regelrett drilling – av de fire regneartene. Samtidig er det viktig å understreke at drill ikke trenger å være kjedelig eller demotiverende. Med ti spill og aktiviteter som alle er differensierte er det enkelt å finne oppgaver som er kjekke og utfordrende på en gang! Ventearbeid: MATTESTJERNE er tilgjengelig i fire samlepakker: Addisjon, Subtraksjon, Multiplikasjon og Divisjon.

Ventearbeid-serien passer også til:

→ oppgaver ved stasjonsarbeid
→ samarbeidsoppgaver, pararbeid
→ ekstramateriell
→ lekser

Hva går Trill og løs ut på?

Trill og løs er en aktivitet som går ut på å trille en terning og løse et regnestykke i riktig kolonne. Man begynner fra bunnen og arbeider seg oppover. «Målet» med spillet er å se hvilke av figurene på toppen som kommer på første-, andre- og tredjeplass. Disse figurene skal elevene fargelegge. Øverst i høyre hjørne er det et banner som indikerer nivået på regneoppgavene.

Hvordan er nivådelingen på opplegget?

Alle oppleggene i MATTESTJERNE-serien har differensierte alternativer for å kunne brukes bredest mulig, og over tid. Øk vanskelighetsgraden på oppgavene etterhvert som eleven har progresjon i regnearten.

  • Nivå 1: Høyeste tall 20. Fordelt på oppgaver der man subtraherer 1-5, 3-7, 4-8, 5-10 og 6-12. (30 sider)
  • Nivå 2: Høyeste tall 100. Fordelt på oppgaver der man subtraherer 10-20, 15-30 og 25-40. (30 sider)
  • Nivå 3: Høyeste tall 250. Fordelt på oppgaver der man subtraherer 10-35, 25-50 og 50-125. (30 sider)
Viktig om digitalt materiell

Materiellet på Malimo.no er merket med digitalt eller trykket, og 99% er digitalt. Det betyr at du laster det ned til din datamaskin og skriver ut etter behov. Du kan også bruke materiellet digitalt, for eksempel med nettbrett og apper som Book Creator, Showbie etc. Har du noen tekniske eller praktiske spørsmål finner du ofte stilte spørsmål og svar her. Merk at nedlastingene er zip-filer (komprimerte mapper) som bør pakkes ut før du skal bruke filene. Selve materiellet er som regel PDF-filer som bør åpnes i Adobe Reader (gratis standardprogram) for korrekt utskrift.

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, samt med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst!

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Poeng

Jeg har laget et enkelt poengsystem for å gi tilbake til lojale kunder! For hver krone du bruker på digitalt materiell, tjener du 1 poeng. 100 poeng er verd 5 kroner. Å legge igjen en tilbakemelding (review) gir 100 poeng! Dette betyr at du i praksis får -5% på alt du kjøper, i tillegg til ekstra poeng for tilbakemeldinger. Poengene er gyldige i ett år, og kan brukes på alle digitale opplegg, både enkeltvis og i samlepakker, men ikke under helsidessalg. Man kan ikke bruke poeng på abonnement, og tjener heller ikke poeng på abonnementskjøp.

Kundeomtaler

Customer reviews

5 stjerner 0 0 %
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

Omtaler

Det finnes ingen omtaler.

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…