Divali – Hinduistisk lysfest i India – nivådelte minibøker

5.00 av 5 basert på 3 kundevurderinger
(3 kundeomtale )

I denne pakken vil du finne
★ 2 minibøker med ulike nivå
★12 sider med tekst og oppgaver i hver minibok
★ Bokmål og nynorsk

 • Digital

50,00kr

Du tjener 50 poeng på dette opplegget!

Produktbeskrivelse

Formålet med «Jul og høytid ulike land» å lære om likheter og ulikheter mellom den kjente julefeiringen i Norge, og ulike varianter rundt omkring i verden. I serien finnes også feiringene av kinesisk nyttår og indisk lysfest. Det går også an å reflektere rundt ulike praksiser knyttet til julefeiringen i Norge.

Minibøkene skrives ut dobbeltsidig i A4-format, og brettes til stående bøker i A5-format. Instruksjoner for utskrift følger med.

Minibøkene kommer i to versjoner, med nivådelte lesetekster. Nivå 1 er omtrentlig 2.-3.trinn og nivå 2 er omtrentlig 3.-4.trinn. Merk at trinn er estimater, og tekstene kan passe for både yngre og eldre elever ut i fra kompetansen de har. Oppgavene ellers i minibøkene er like, og dette gir en god mulighet for differensiering. De kommer selvfølgelig både på bokmål og nynorsk.

Alle minibøkene i denne serien er:
Samlepakke med alle åtte
Jul i Norge
Jul i Mexico
Jul i Tyskland
Jul i England
Jul i Canada
Jul i Australia
Kinesisk nyttår
Indisk lysfest

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst! Mange får dette refundert av skolen de jobber på ved å legge frem kvittering.

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Poeng

Jeg har laget et enkelt poengsystem for å gi tilbake til lojale kunder! For hver krone du bruker, tjener du 1 poeng. 100 poeng er verd 5 kroner.
Å legge igjen en tilbakemelding (review) gir 100 poeng! Dette betyr at du i praksis får -5% på alt du kjøper, i tillegg til ekstra poeng for tilbakemeldinger. Poengene er gyldige i ett år, og kan brukes på alle digitale opplegg, både enkeltvis og i samlepakker, men ikke under helsidessalg. Man kan ikke bruke poeng på abonnement, og tjener heller ikke poeng på abonnementskjøp.

Kundeomtaler

Kundeomtaler

Rangert som 5.00 av 5
3 Omtaler
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

3 omtaler for Divali – Hinduistisk lysfest i India – nivådelte minibøker

 1. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Flott :-)

 2. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Flott!! Brukt på 5.trinn✌?️

 3. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Super! Har brukt denne i KRLE på 4.trinn.

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.