Jul og høytid i ulike land – nivådelte minibøker

4.75 av 5 basert på 4 kundevurderinger
(4 kundeomtale )

I denne pakken vil du finne
★ 2 minibøker med ulike nivå for hvert land, totalt 16
★ Alle 16 minibøker kommer på norsk og engelsk
★12 sider med tekst og oppgaver i hver minibok
★ Bokmål og nynorsk
★ Engelsk

  • Digital
  • Bokmål
  • Nynorsk

520,00kr 335,00kr

Du tjener 335 poeng på dette opplegget!

Produktbeskrivelse

Formålet med «Jul og høytid ulike land» å lære om likheter og ulikheter mellom den kjente julefeiringen i Norge, og ulike varianter rundt omkring i verden. I serien finnes også feiringene av kinesisk nyttår og indisk lysfest. Det går også an å reflektere rundt ulike praksiser knyttet til julefeiringen i Norge. Minibøkene skrives ut dobbeltsidig i A4-format, og brettes til stående bøker i A5-format. Instruksjoner for utskrift følger med.

Minibøkene kommer i to versjoner, med nivådelte lesetekster. Nivå 1 er omtrentlig 2.-3.trinn og nivå 2 er omtrentlig 3.-4.trinn. Merk at trinn er estimater, og tekstene kan passe for både yngre og eldre elever ut i fra kompetansen de har. Oppgavene ellers i minibøkene er like, og dette gir en god mulighet for differensiering. De kommer selvfølgelig både på bokmål og nynorsk.

Alle minibøkene i denne serien er:
Samlepakke med alle åtte
Jul i Norge (oppdatert med engelsk tillegg!)
Jul i Mexico
Jul i Tyskland
Jul i England (oppdatert med engelsk tillegg!)
Jul i Canada (oppdatert med engelsk tillegg!)
Jul i Australia (oppdatert med engelsk tillegg!)
Kinesisk nyttår
Indisk lysfest

Viktig om digitalt materiell

Materiellet på Malimo.no er merket med digitalt eller trykket, og 99% er digitalt. Det betyr at du laster det ned til din datamaskin og skriver ut etter behov. Du kan også bruke materiellet digitalt, for eksempel med nettbrett og apper som Book Creator, Showbie etc. Har du noen tekniske eller praktiske spørsmål finner du ofte stilte spørsmål og svar her. Merk at nedlastingene er zip-filer (komprimerte mapper) som bør pakkes ut før du skal bruke filene. Selve materiellet er som regel PDF-filer som bør åpnes i Adobe Reader (gratis standardprogram) for korrekt utskrift.

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, samt med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst!

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Poeng

Jeg har laget et enkelt poengsystem for å gi tilbake til lojale kunder! For hver krone du bruker på digitalt materiell, tjener du 1 poeng. 100 poeng er verd 5 kroner. Å legge igjen en tilbakemelding (review) gir 100 poeng! Dette betyr at du i praksis får -5% på alt du kjøper, i tillegg til ekstra poeng for tilbakemeldinger. Poengene er gyldige i ett år, og kan brukes på alle digitale opplegg, både enkeltvis og i samlepakker, men ikke under helsidessalg. Man kan ikke bruke poeng på abonnement, og tjener heller ikke poeng på abonnementskjøp.

Kundeomtaler

Customer reviews

Rangert som 4.75 av 5
4 Omtaler
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

4 omtaler for Jul og høytid i ulike land – nivådelte minibøker

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.