Minnebok – Skrive- og tegneoppgaver

5 av 5 basert på 3 kundevurderinger
(3 kundeomtale )

I dette opplegget får du:
✔ 20+ sider med oppgaver & aktiviteter
✔ ulike forsider til minneboken, samt A4- og A5-format
✔ differensierte alternativer til skriveprosessen
✔ bokmål & nynorsk
✔ lærerveiledning

  • Digital
  • Bokmål
  • Nynorsk

65,00kr

Produktbeskrivelse

Denne Minneboken er midt i blinken som ventearbeid, avslutnings- eller kosearbeid på slutten av året. Det er mange varierte og artige oppgaver, og det fine er at innholdet differensierer seg selv. Noen kan skrive mye, noen kan skrive litt, og alle kan tegne for å illustrere. Slik sett passer boken på flere trinn også! Sidene har brede border for å få inn mye farger der elevene kan tegne mønster. Jeg har laget en veldig enkel videosnutt for å vise frem en ferdig printet A5-Minnebok.

Det er 15 ulike innholdssider og 3 ulike forsider. Boken kommer i både A4 og A5-versjon. I tillegg til disse sidene er det med en detaljert skriveprosess knyttet til det å skrive om personer, minner eller steder som er spesielle for elevene. Innholdet har ikke fokus på materielle minner, og det samme gjelder siden om planer for sommerferien. Alle elever skal kunne delta på lik linje, uavhengig av sosial bakgrunn. Oppgavene er formulert med dette som formål.

Selve Minneboken inneholder følgende sider:
→ Stjerneøyeblikk 1
→ Favoritter 1
→ Favoritter 2
→ Mine lærere
→ Familien min
→ En tegning av meg
→ Klassen min
→ Vennene mine
→ Stjerneøyeblikk 2
→ Tur til….
→ Minner
→ Mine sommerplaner
→ Planer for neste år
→ Jeg vil bli…
→ Autografer

Viktig om digitalt materiell

Materiellet på Malimo.no er merket med digitalt eller trykket, og storparten er digitalt. Det betyr at du laster det ned til din datamaskin og skriver ut etter behov. Du kan også bruke materiellet digitalt, for eksempel med nettbrett og apper som Book Creator, Showbie etc. Har du noen tekniske eller praktiske spørsmål finner du ofte stilte spørsmål og svar her. Merk at nedlastingene er zip-filer (komprimerte mapper) som bør pakkes ut før du skal bruke filene. Selve materiellet er som regel PDF-filer som bør åpnes i Adobe Reader (gratis standardprogram) for korrekt utskrift.

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, samt med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst!

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Kundeomtaler

Customer reviews

Rangert som 5 av 5
3 Omtaler
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

3 omtaler for Minnebok – Skrive- og tegneoppgaver

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…