Multiplikasjon – plakater & støttekort

4.90909090909 av 5 basert på 11 kundevurderinger
(11 kundeomtale )

I dette opplegget får du:
✔ 37 multiplikasjonsplakater
✔ bokmål & nynorsk

  • Digital
  • Bokmål
  • Nynorsk

50,00kr

Produktbeskrivelse

Mengdetrening og øving på multiplikasjon er ikke alltid kjempespennende…. Disse plakatene kommer i A3-format (kan også skrives ut i A4 eller mindre), og legger opp til å kombinere øving på tallrekkene (produktene) til hver gangetabell kombinert med fysisk aktivitet! Se nærmere på forhåndsvisningen!

Multiplikasjonskort – tabeller og regler ferdig trykket med boks og bokring finnes her!

I dette opplegget får du:
✔ 2 plakater med gangetabellene i to versjoner (kan festes på pulter)
✔ 11 plakater med fakta og strategier
✔ 2 plakater med fysiske aktiviteter til hver gangetabell
✔ 10 plakater med alle produktene til hver gangetabell
✔ 10 plakater med alle produktene til hver gangetabell (med monster)
✔ bokmål & nynorsk
✔ link til å laste ned egnet skrifttype gratis
✔ redigerbar aktivitetsliste for hver gangetabell

Plakatene kan fint brukes som rene plakater, men det er også med noen aktivitetsbestillinger til hver gangetabell. Disse kan redigeres etter egne behov! Hvis man f.eks ser på 3-gangen så skal elevene altså klappe samtidig som dere går gjennom produktene. Da kan de gjøre det ved å si ett produkt, klappe, og så si neste produkt. Et andre alternativ er å klappe faktoren som må ganges med 3 for å få produktene… Altså 1 klapp, 2 klapp, 3 klapp osv. Det er opp til deg!

Viktig om digitalt materiell

Materiellet på Malimo.no er merket med digitalt eller trykket, og storparten er digitalt. Det betyr at du laster det ned til din datamaskin og skriver ut etter behov. Du kan også bruke materiellet digitalt, for eksempel med nettbrett og apper som Book Creator, Showbie etc. Har du noen tekniske eller praktiske spørsmål finner du ofte stilte spørsmål og svar her. Merk at nedlastingene er zip-filer (komprimerte mapper) som bør pakkes ut før du skal bruke filene. Selve materiellet er som regel PDF-filer som bør åpnes i Adobe Reader (gratis standardprogram) for korrekt utskrift.

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, samt med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst!

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Kundeomtaler

Customer reviews

Rangert som 4.90909090909 av 5
11 Omtaler
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

11 omtaler for Multiplikasjon – plakater & støttekort

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…