Norges fylker | Utforskeropplegg

4.86 av 5 basert på 7 kundevurderinger
(7 kundeomtale )

Innholdet i dette opplegget er:
→ Alle 18 fylker
→ 150+ sider
→ farge & svarthvitt
→ bokmål & nynorsk
→ lærerveiledning

 • Digital

65,00kr

Du tjener 65 poeng på dette opplegget!

Produktbeskrivelse

Utforsk alle de 19 18 fylkene i landet vårt med dette opplegget. Hvert fylke har tre tilhørende arbeidsark som også kan skrives ut i A3 for å brukes som plakater. Både farge- og svarthvittversjoner er med. I tillegg har man oversikt/plakater over alle fylkenes kart (samlet og separat) og fylkesvåpen. Egne kart over Norge er også med.

Formålet med “Vi utforsker…”-serien er at du som lærer skal kunne tilby elevene et rammeverk for å utforske et emne nærmere. Oppleggene kan skrives ut i A3-format og brukes som veggavis/plakat i et prosjektarbeid, eller de kan skrives ut i A4-format og brukes individuelt. Lim dem inn i skriveboken eller sett dem i arbeidspermen. Alle norske opplegg kommer med begge målformer i samme nedlasting. Deler av opplegget har forhåndsbestemte felter som skal fylles inn, andre felter er fri og elevene får plass til å inkludere informasjon de mener er viktig. Forslag til problemstillinger er også inkludert. Disse kan brukes som et utgangspunkt. Hva ønsker man å finne ut? Hvordan kan man tilnærme seg stoffet? Elevene kan illustrere ved å tegne, eller søke etter bilder på nettet. Blanke maler er med slik at lærer kan definere hva fokuset i arbeidet skal være. Illustrasjoner som elevene kan pynte sidene med er vedlagt, og en rubrikk for vurdering av arbeidet er også inkludert.

Oppleggene i «Vi utforsker…»-serien passer godt til:
★ prosjektarbeid
★ oppgaver ved stasjonsarbeid
★ samarbeidsoppgaver
★ ekstramateriell
★ lekser

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst! Mange får dette refundert av skolen de jobber på ved å legge frem kvittering.

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Poeng

Jeg har laget et enkelt poengsystem for å gi tilbake til lojale kunder! For hver krone du bruker, tjener du 1 poeng. 100 poeng er verd 5 kroner.
Å legge igjen en tilbakemelding (review) gir 100 poeng! Dette betyr at du i praksis får -5% på alt du kjøper, i tillegg til ekstra poeng for tilbakemeldinger. Poengene er gyldige i ett år, og kan brukes på alle digitale opplegg, både enkeltvis og i samlepakker, men ikke under helsidessalg. Man kan ikke bruke poeng på abonnement, og tjener heller ikke poeng på abonnementskjøp.

Kundeomtaler

Customer reviews

Rangert som 4.86 av 5
7 Omtaler
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

7 omtaler for Norges fylker | Utforskeropplegg

 1. 4 av 5

  (verifisert eier)

  Lett å bruke og engasjerende.

 2. 5 av 5

  (verifisert eier)

  KJempebra, elevene lærer myyye!

 3. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Flott opplegg!

 4. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Flott for å gå i dybden på fylkene. I bøkene står det så lite.

 5. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Veldig bra opplegg!

 6. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Dette produktet gleder jeg meg til å ta i bruk senere dette skoleåret! Helt supert!

 7. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Fantastisk bra opplegg!

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…