Perfekte oppbevaringsbokser, enkeltvis

Enkeltbokser for oppbevaring!

  • Trykk / fysisk

40,00kr

Nullstill

Varenummer: R3-bokser-singel Kategorier: ,
Produktbeskrivelse

I butikken tilbyr jeg periodisk oppbevaringskofferter fra WRMK! Disse bestilles inn partivis, og blir fort utsolgt. Jeg bruker dem til utrolig mye av materiellet mitt, som for eksempel oppgavekort, ord- og bildekort, tannløs spillekort – og ikke minst konkreter i ulike varianter. I tillegg til hele sett i koffert (16 bokser) selger jeg en del overskuddsbokser enkeltvis – altså uten koffert. Veldig greit hvis en du har i koffert skulle bli ødelagt i bruk, eller hvis du kanskje ikke trenger et helt sett med 16stk. Disse enkeltboksene er i svært begrenset antall, og fylles evt på når jeg mottar neste parti med kofferter.

Boksenes mål​

Hver av de små boksene måler ca 16,5 * 11,5 * 3cm – gi og ta noen mm.

Viktig om digitalt materiell

Materiellet på Malimo.no er merket med digitalt eller trykket, og storparten er digitalt. Det betyr at du laster det ned til din datamaskin og skriver ut etter behov. Du kan også bruke materiellet digitalt, for eksempel med nettbrett og apper som Book Creator, Showbie etc. Har du noen tekniske eller praktiske spørsmål finner du ofte stilte spørsmål og svar her. Merk at nedlastingene er zip-filer (komprimerte mapper) som bør pakkes ut før du skal bruke filene. Selve materiellet er som regel PDF-filer som bør åpnes i Adobe Reader (gratis standardprogram) for korrekt utskrift.

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, samt med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst!

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Kundeomtaler

Customer reviews

5 stjerner 0 0 %
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

Omtaler

Det finnes ingen omtaler.

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…