Påskepakke – norsk, matte og KRLE

5.00 av 5 basert på 8 kundevurderinger
(8 kundeomtale )

I denne pakken vil du finne
★ 60+ sider med tekst, oppgaver og aktiviteter
★ Minibok / lesehefte med Påskefortellingen
★ Innhold rettet mot norsk-, matematikk- og KRLE
★ Lærerguide m/ veiledende kompetansemål
★ Bokmål og nynorsk

 • Digital

75,00kr

Du tjener 75 poeng på dette opplegget!

Produktbeskrivelse

Dette er den komplette påskepakken med en rekke morsomme og lærerike aktiviteter og oppgaver. I tillegg er minibøker / lesehefte med «Påskefortellingen» inkludert. For arbeid med KRLE er det utarbeidet innholdsspørsmål til hver eneste side i leseheftet. Dette sikrer at elevene får med seg bakgrunnen til at vi feirer påske. Teksten forklarer hva som skjedde i Jesu liv fra palmesøndag og til oppstandelsen 1. påskedag.

Matematikkoppgavene inneholder addisjonsoppgaver, tallrekker, telling, å lage mønster, å sortere etter størrelse (cm), regning og fargelegging, å lage egne fargeleggingsoppgaver basert på regnestykker og mer. Norskoppgavene inneholder blant annet å lage påskefortelling (egne skriveark med påskemotiv er inkludert), ord-i-ord og «positive og negative verb».

Påskepakken er rettet mot elever fra rundt 2.-5.klasse. Enkelte oppgaver og aktiviteter egner seg godt for også yngre og eldre elever. Innholdet kan også med fordel benyttes i spesialundervisning, eller i andre en-til-en-situasjoner. En liste med aktuelle kompetansemål finnes i lærerguiden.

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst! Mange får dette refundert av skolen de jobber på ved å legge frem kvittering.

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Poeng

Jeg har laget et enkelt poengsystem for å gi tilbake til lojale kunder! For hver krone du bruker, tjener du 1 poeng. 100 poeng er verd 5 kroner.
Å legge igjen en tilbakemelding (review) gir 100 poeng! Dette betyr at du i praksis får -5% på alt du kjøper, i tillegg til ekstra poeng for tilbakemeldinger. Poengene er gyldige i ett år, og kan brukes på alle digitale opplegg, både enkeltvis og i samlepakker, men ikke under helsidessalg. Man kan ikke bruke poeng på abonnement, og tjener heller ikke poeng på abonnementskjøp.

Kundeomtaler

Customer reviews

Rangert som 5.00 av 5
8 Omtaler
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

8 omtaler for Påskepakke – norsk, matte og KRLE

 1. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Morsomme og varierte oppgaver!

 2. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Kjempefin!

 3. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Flotte oppgaver!

 4. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Varierte oppgaver.

 5. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Gleder meg til å ta det i bruk, ser veldig bra ut!

 6. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Kjekke oppgaver å arbeide med før påske! :)

 7. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Fikk ikke brukt dette i år, men ser det har samme standard som både juleboka og sommerboka, så da vet jeg at dette er bra og gleder meg til å ta det i bruk til neste år.

 8. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Dette opplegget ligger klart til bruk hos meg no og eg gleder meg til å ta de i bruk sammen med elevene. Veldig fine og ikke minst, sparer meg for masse tid.

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.