Påskepakke – norsk, matte, KRLE og engelsk

5 av 5 basert på 11 kundevurderinger
(11 kundeomtale )

I denne pakken vil du finne
★ 150+ sider med tekst, oppgaver og aktiviteter (nynorsk, bokmål)
★ 150+ sider med tekst, oppgaver og aktiviteter (engelsk)
★ Lesehefte med Påskefortellingen
★ Innhold i norsk, matematikk, engelsk og KRLE
★ Lærerguide m/veiledende kompetansemål

  • Digital
  • Bokmål
  • Engelsk
  • Nynorsk

125,00kr

Produktbeskrivelse

Dette er den komplette påskepakken med en rekke morsomme og lærerike aktiviteter og oppgaver. I tillegg er leseheftet med «Påskefortellingen» inkludert. For arbeid med KRLE er det utarbeidet innholdsspørsmål til hver eneste side i leseheftet. Dette sikrer at elevene får med seg bakgrunnen til at de kristne feirer påske. Teksten forklarer hva som skjedde i Jesu liv fra palmesøndag og til oppstandelsen 1. påskedag.

Opplegget kommer på nynorsk, bokmål og engelsk i samme nedlasting.

Matematikkoppgavene inneholder addisjonsoppgaver, tallrekker, telling, å lage mønster, å sortere etter størrelse (cm), regning og fargelegging, å lage egne fargeleggingsoppgaver basert på regnestykker og mer. Norskoppgavene inneholder blant annet å lage påskefortelling (egne skriveark med påskemotiv er inkludert), ord-i-ord og «positive og negative verb».

Det er oppdatert med bokstavmatchespill, ord- og bildekort, lesedomino / loop, og matematikk-kort som øver på tall / mengder, addisjon, subtraksjon og multiplikasjon i fire nivå hver. Se bilder på forhåndsvisningen.

Påskepakken er rettet mot elever fra rundt 2.-5.klasse. Enkelte oppgaver og aktiviteter egner seg godt for også yngre og eldre elever. Innholdet kan også med fordel benyttes i spesialundervisning, eller i andre en-til-en-situasjoner. En liste med aktuelle kompetansemål finnes i lærerguiden.

Viktig om digitalt materiell

Materiellet på Malimo.no er merket med digitalt eller trykket, og storparten er digitalt. Det betyr at du laster det ned til din datamaskin og skriver ut etter behov. Du kan også bruke materiellet digitalt, for eksempel med nettbrett og apper som Book Creator, Showbie etc. Har du noen tekniske eller praktiske spørsmål finner du ofte stilte spørsmål og svar her. Merk at nedlastingene er zip-filer (komprimerte mapper) som bør pakkes ut før du skal bruke filene. Selve materiellet er som regel PDF-filer som bør åpnes i Adobe Reader (gratis standardprogram) for korrekt utskrift.

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, samt med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst!

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Kundeomtaler

Customer reviews

Rangert som 5 av 5
11 Omtaler
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

11 omtaler for Påskepakke – norsk, matte, KRLE og engelsk

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…