Transport – Pattern blocks | Pusleboks-serien

I dette opplegget får du:
✔ pattern blocks-opplegg med transport-tema
✔ bokmål & nynorsk + engelsk
✔ differensierte alternativer

 • Digital
 • Bokmål
 • Engelsk
 • Nynorsk

65,00kr

Produktbeskrivelse

PUSLEBOKS-serien har som formål å gi spennende og varierte arbeidsmåter i begynneropplæringen – gjort på en enkel måte! Pusleboksene handler kort fortalt om:

 • en utvidet bruk av varierte konkreter
 • finmotorisk trening
 • lett tilgjengelige undervisningsalternativer
 • nok innhold til å dekke for eksempel stasjoner for hele året

NB! Dette opplegget hører til samlepakken med pattern blocks-materiell!

I denne Pusleboks-varianten handler det om pattern blocks og lek med ulike geometriske former. Man skal jobbe med ulike tema, følge oppskrift, bygge fritt – rett og slett pusling! Oppgaven er utvidet fra det finmotoriske og taktile til at man også kan skrive og arbeide med mengden brikker man har brukt.

Fire oppgavetyper – enkel variasjon og differensiering

 • Type 1: kan skrives ut i full størrelse A4, eller flere sider på ett ark for mindre kort. Kan bygges på, eller ved siden av. Fargeutgave der fargen i utgangspunktet skal følges, og elevene skal finne ut hvor mange brikker de har brukt av hver farge. Svarark følger med der elevene noterer hva de har bygget. Svararket finnes i tre utgaver: ord for sporing i bokstavhus, tomme bokstavhus og tomme skrivebokser.
 • Type 2 og 3: Samme som type 1, men uten farge og mindre støtte. Her velger elevene brikker fritt og noterer antallet de har brukt. Kortene fra type 4 kan kombineres her.
 • Type 4: Mindre kort med oppskrifter for å bygge frittstående. Her følger det også med svarark (med og uten farge).

Se oppgavetypene på forhåndsvisningen – og les om serien her! Se også Pusleboks MINI-sett i Ressursbiblioteket!

Viktig om digitalt materiell

Materiellet på Malimo.no er merket med digitalt eller trykket, og storparten er digitalt. Det betyr at du laster det ned til din datamaskin og skriver ut etter behov. Du kan også bruke materiellet digitalt, for eksempel med nettbrett og apper som Book Creator, Showbie etc. Har du noen tekniske eller praktiske spørsmål finner du ofte stilte spørsmål og svar her. Merk at nedlastingene er zip-filer (komprimerte mapper) som bør pakkes ut før du skal bruke filene. Selve materiellet er som regel PDF-filer som bør åpnes i Adobe Reader (gratis standardprogram) for korrekt utskrift.

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, samt med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst!

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Kundeomtaler

Customer reviews

5 stjerner 0 0 %
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

Omtaler

Det finnes ingen omtaler.

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…