Planetene – Solsystemet | Utforskeropplegg

5.00 av 5 basert på 9 kundevurderinger
(9 kundeomtale )

Inkludert i denne pakken med 60+ sider:
→ Merkur
→ Venus
→ Jorden
→ Mars
→ Jupiter
→ Saturn
→ Uranus
→ Neptun

 • Digital

40,00kr

Du tjener 40 poeng på dette opplegget!

Varenummer: 30-2N Kategorier: , , , , Stikkord: , ,
Produktbeskrivelse

Utforsk planetene i solsystemet vårt med dette opplegget. Merkur, Venus, Jorden, Mars, Jupiter, Saturn, Uranus og Neptun er alle med i pakken! Formålet med “Vi utforsker…”-serien er at du som lærer skal kunne tilby elevene et rammeverk for å utforske et emne nærmere. Oppleggene kan skrives ut i A3-format og brukes som veggavis/plakat i et prosjektarbeid, eller de kan skrives ut i A4-format og brukes individuelt. Lim dem inn i skriveboken eller sett dem i arbeidspermen. Alle norske opplegg kommer med begge målformer i samme nedlasting. Finn engelsk versjon av opplegget for tverrfaglig arbeid her!

Deler av opplegget har forhåndsbestemte felter som skal fylles inn, andre felter er fri og elevene får plass til å inkludere informasjon de mener er viktig. Forslag til problemstillinger er også inkludert. Disse kan brukes som et utgangspunkt. Hva ønsker man å finne ut? Hvordan kan man tilnærme seg stoffet? Elevene kan illustrere ved å tegne, eller søke etter bilder på nettet. Blanke maler er med slik at lærer kan definere hva fokuset i arbeidet skal være. En rubrikk for vurdering av arbeidet er også inkludert.

Oppleggene i «Vi utforsker…»-serien passer godt til:
★ prosjektarbeid
★ oppgaver ved stasjonsarbeid
★ samarbeidsoppgaver
★ ekstramateriell
★ lekser

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst! Mange får dette refundert av skolen de jobber på ved å legge frem kvittering.

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Poeng

Jeg har laget et enkelt poengsystem for å gi tilbake til lojale kunder! For hver krone du bruker, tjener du 1 poeng. 100 poeng er verd 5 kroner.
Å legge igjen en tilbakemelding (review) gir 100 poeng! Dette betyr at du i praksis får -5% på alt du kjøper, i tillegg til ekstra poeng for tilbakemeldinger. Poengene er gyldige i ett år, og kan brukes på alle digitale opplegg, både enkeltvis og i samlepakker, men ikke under helsidessalg. Man kan ikke bruke poeng på abonnement, og tjener heller ikke poeng på abonnementskjøp.

Kundeomtaler

Kundeomtaler

Rangert som 5.00 av 5
9 Omtaler
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

9 omtaler for Planetene – Solsystemet | Utforskeropplegg

 1. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Flott opplegg. Vi har brukt det som prosjekt og gruppearbeid på 2.trinn.

 2. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Strålende opplegg :D

 3. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Gleder meg til etter jul, når vi skal starte opp med solsystemet!

 4. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Superbra opplegg

 5. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Kjempeflott opplegg. Brukt i første klasse, både jeg og elevene var kjempefornøyd.

 6. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Dette ser veldig bra ut. Godt egnet både tiil arbeid i hel klasse og i spesialundervisning :)

 7. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Tusen takk for et fint opplegg!

 8. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Dette ser veldig bra ut. Jeg har ikke fått testet det ut enda, men gleder meg allerede.

 9. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Dette opplegget er helt fantastisk! Brukte dette opplegget på 4. og 5.trinn og elevene elsket det. Opplegget er spennende, tydelig, stiller gode/viktige spørsmål og lett å forstå for alle elever! Anbefales på det sterkeste :)

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…