Kjøp rabattpoeng

Kjøp rabattpoeng for å benytte deg av dem når det måtte passe! 🙂

  • Trykk / fysisk

100,00kr1.000,00kr

Nullstill

Tjen opp til 20 000 poeng.

Varenummer: poeng Kategorier: ,
Produktbeskrivelse

Rabattpoeng fungerer som et fradrag i kassen. Disse tjenes ved kjøp i butikken og når man legger igjen anmeldelser. Hver krone du handler for gir normalt sett 1 poeng. 20 poeng veksles inn i 1kr rabatt. Hver gang du handler blir du minnet på hvor mange poeng du har og hvilken rabatt du kan få ved å bruke dem. Nå blir det også mulig å kjøpe poeng for å bruke dem senere! På dette produktet matches kroneverdien av kjøpet, slik at 100kr kjøp gir 100kr rabatt senere. Tilegjengelige kjøp:

  • 100kr = du får 100,- i rabatt som du kan bruke senere
  • 250kr = du får 250,- i rabatt som du kan bruke senere
  • 500kr = du får 500,- i rabatt som du kan bruke senere
  • 1000kr = du får 1000,- i rabatt som du kan bruke senere

Hvis du ønsker å legge inn en fremtidig rabatt på 750kr kan du legge inn 500+250, du kan legge inn 3stk á 100kr for 300kr rabatt osv. Det er ingen begrensning på hvor mange poeng du kan kjøpe og bruke senere.

Kan jeg kjøpe rabattpoeng til senere, selv om jeg kjøper materiell på nå?

Ja, det kan du! Hvis man handler litt nå, men er usikker på hva man trenger til ett eller flere fag kan man også kjøpe rabattpoeng og så bruke dem senere. D

Hva må jeg vite om rabattpoeng?

Rabattpoengene kan brukes til absolutt alt i hele butikken. Det vil altså si både enkeltopplegg og samlepakker. Det du må vite er at rabattpoengene ikke kan brukes under helsidesalg, da de ikke lar seg legge inn sammen med kupongkoder. Poengene går ikke ut på dato, så du kan bruke dem når det måtte passe.

 

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, samt med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst!

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Poeng

Jeg har laget et enkelt poengsystem for å gi tilbake til lojale kunder! For hver krone du bruker, tjener du 1 poeng. 100 poeng er verd 5 kroner.
Å legge igjen en tilbakemelding (review) gir 100 poeng! Dette betyr at du i praksis får -5% på alt du kjøper, i tillegg til ekstra poeng for tilbakemeldinger. Poengene er gyldige i ett år, og kan brukes på alle digitale opplegg, både enkeltvis og i samlepakker, men ikke under helsidessalg. Man kan ikke bruke poeng på abonnement, og tjener heller ikke poeng på abonnementskjøp.

Kundeomtaler

Customer reviews

5 stjerner 0 0 %
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

Omtaler

Det finnes ingen omtaler.

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…