Rimord – ord- og bildekort | Vi øver-serien

4.94 av 5 basert på 17 kundevurderinger
(17 kundeomtale )

I dette opplegget får du:
✔ 160 ulike ord!
✔ bildekort med ord
✔ bildekort med bare bilde
✔ ordstriper
✔ bokmål & nynorsk
✔ lærerveiledning

 • Digital
 • Bokmål
 • Nynorsk

80,00kr

Du tjener 80 poeng på dette opplegget!

Produktbeskrivelse

Formålet med bildekort i «Vi øver”-serien er at du som lærer skal ha et enkelt og raskt alternativ/supplement til emnet dere arbeider med i læreboken. Kortene er god støtte til ordinnlæring, og ikke minst muntlig aktivitet. Kortene kommer i tre varianter: bare bilde, bare ord, ord og bilde sammen.

Les mer om konkrete arbeidsmåter for skriftlig og muntlig arbeid + spill i bloggen!

160 RIMORD:

bok, klok, krok, tok, hatt, katt, skatt, natt, kube, tube, øre, røre, spor, bror, garn, barn, konge, fjonge, ape, gape, hane, svane, glane, spane, kran, ran, man, gran, belte, smelte, pult, sult, kake, smake, bake, ake, gris, glis, pris, mais, ris, avis, is, fis, egg, skjegg, vegg, klegg, blåse, låse, drømme, svømme, sy, fly, brev, rev, brann, vann, tann mann, rose, kose, jakke, pakke, rund, hund, tær, bær, pil, bil, sil, smil, damp, svamp, kamp, ramp, stikk, musikk, ost, kost, stol, sol, våt, båt, drikke, slikke, ball, tall, kåpe, såpe, reke, peke, krone, trone, nese, nese, sopp, kopp, hopp, mopp, blå, rå, gul, kul, se, be, fe, le, fem, klem, bur, sur, føne, høne, steke, leke, hus, mus, pus, lus, brus, krus, heks, kjeks, spiller, briller, bille, trille, felle, telle, bjelle, skrelle, mel, sel, ri, si, slapp, kjapp, trapp, kvapp, fort, port, hjort, kort, frisk, fisk, bade, spade, klo, slo, dress og gress.

Ordene som er ulike i nynorskversjonen: hest, vest, sete, ete, drøyme, gløyme, fann, fall, kritt, sitt, nase, vase, tre, steike, leike, spele, fele, telje, selje, hel, gli, gjess, rein, sein og ven.

MÅL FOR ARBEIDET:

Målene for arbeid med opplegget er å føre elevene nærmere kompetansemålene i norsk og engelsk etter 2.årstrinn. Helt konkret jobber opplegget mot at eleven skal:
→ lytte etter, forstå, gjengi og kombinere informasjon
→ leke, improvisere og eksperimentere med rim, rytme, språklyder, stavelser, meningsbærende elementer og ord
→ vise forståelse for sammenhengen mellom språklyd og bokstav og mellom talespråk og skriftspråk
→ lese store og små trykte bokstaver

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, samt med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst!

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Poeng

Jeg har laget et enkelt poengsystem for å gi tilbake til lojale kunder! For hver krone du bruker, tjener du 1 poeng. 100 poeng er verd 5 kroner.
Å legge igjen en tilbakemelding (review) gir 100 poeng! Dette betyr at du i praksis får -5% på alt du kjøper, i tillegg til ekstra poeng for tilbakemeldinger. Poengene er gyldige i ett år, og kan brukes på alle digitale opplegg, både enkeltvis og i samlepakker, men ikke under helsidessalg. Man kan ikke bruke poeng på abonnement, og tjener heller ikke poeng på abonnementskjøp.

Kundeomtaler

Customer reviews

Rangert som 4.94 av 5
17 Omtaler
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

17 omtaler for Rimord – ord- og bildekort | Vi øver-serien

 1. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Supre kort!Veldig fornøyd med kortene. Kan brukes i hel klasse og i spesialundervisning (som jeg har brukt dem i). Mange ulike måter å tilpasse ut ifra den enkelte elev på. Det kan være å plukke ut noen kort som eleven(e) vil mestre, for så finne kortet som rimer. Så kan dette utvides til at eleven må finne på egne rimord til et kort h*n trekker. Videre kan kortene brukes til å spille lotto, ha ukens rimord/par eller "Alias": trekke et kort der de må si et ord det rimer på, og så skal klassen/gruppa gjette hvilket kort eleven faktisk trakk.

  De kan også brukes i begrepsundervisning - og ikke minst til å snakke om ord, bokstav, lyder osv. Dette er viktig i utviklingen av metaspråklig bevissthet.
  Her er det mange muligheter - veldig flotte kort!

 2. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Kaja CathrineHerlig opplegg til språkarbeid!

 3. 4 av 5

  (verifisert eier)

  En god ressurs!

 4. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Kan brukes på uendelige måter!

 5. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Supre kort med fine bilder :) Perfekt til stasjonsundervisning.

 6. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Kjempefine kort! Skal brukes til stasjonsundervisning og egenarbeid for elevene. Eneste jeg stusset på var ordet mais. Verken gris, glis eller pris rimer vel på mais?
  Men ellers supre kort :)

 7. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Kjempefine kort. Fikk låne de av en kollega, men fant fort ut at jeg måtte kjøpe mine egne, for disse er jo ikke bare supre å bruke i leseopplæringen i førsteklasse - disse kan vi bruke på mange forskjellige måter oppover i trinnene.

 8. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Fantastisk!

 9. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Fantastisk!

 10. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Supre kort til å bruke i spesialundervisning! Kan brukes på så mange måter!

 11. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Supre kort som kan nyttast på uendeleg mange måtar. Det at det både er kort med tekst, kort utan tekst og kort berre med tekst, fører til at det er endå enklare å differensiera oppgåvene. I tillegg er det ein stor bonus at det òg ligg ute eit eige innlegg om tips til bruk av korta :)

 12. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Disse har jeg brukt mye nå i 1.trinn😊. Mange bruksmuligheter. Å kunne rime er en veldig viktig ferdighet i leseopplæringen.

 13. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Masse koselige bilder og kjempemange forskjellige måter man kan bruke disse på, supert!!

 14. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Disse har jeg brukt ferien på å klippe og laminere, gleder meg til å ta de i bruk i 4. klasse.

 15. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Her er det uante muligheter med masse fine bilder. Startet med å finne bilder / rimord som passet sammen både i stasjonsarbeid og der elevene arbeidet i par. Neste skoleår har jeg tenkt å bruke dem en del i spesialundervisning.

 16. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Har brukt disse i 1., 2. Og 3. Klasse.

 17. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Fine kort med mange bruksmuligheter :) Supre til stasjonsarbeid!

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…