Engelsk: Sight words SAMLEPAKKE

5 av 5 basert på 2 kundevurderinger
(2 kundeomtale )

I dette opplegget får du:
✔ 10 pakker med til sammen over 400 sider
✔ 2 arbeidsark per ord, med 13 ulike oppgaver
✔ ordkort til muntlige aktiviteter
✔ norsk lærerveiledning

  • Digital
  • Engelsk

400,00kr 300,00kr

Du tjener 300 poeng på dette opplegget!

Produktbeskrivelse

Høyfrekvente ord er viktige! De må på plass for at lesingen skal bli smidig og effektiv. Dette er altså ord som forekommer så hyppig at de utgjør en stor andel av ordmaterialet i språket. Å automatisere disse på engelsk vil utvide elevenes språkkompetanse drastisk. Den tekniske lesingen blir styrket, og dermed styrkes også leseforståelsen. Elevene bruker mindre krefter på å avkoding, og kan bruke mer krefter på innholdsforståelse.

VIKTIG INFORMASJON OM SAMLEPAKKEN
Samlepakken er en voksende pakke som til slutt vil inneholde minimum 10 pakker med høyfrekvente ord. En voksende pakke er en samlepakke som ikke er komplett enda. Grunnen til at den legges ut for salg er for at de som ønsker å ha hele serien med opplegg skal kunne spare på det. Etterhvert som nye individuelle pakker blir ferdigstilt legges de til i samlepakken. De som har samlepakken fra før av laster den ned på nytt (uten ekstra kostnad) og får dermed oppdateringene. Det du imidlertid må være klar over ved kjøp av samlepakken er at det ikke er noe gitt tidsperspektiv på når de 10 pakkene kommer. Så fort de er klare legges de ut, og du kan laste ned. Hvis du har noen spørsmål kan du kontakte meg på [email protected] !

HØYFREKVENTE ORD SAMLEPAKKE – ENGELSK:
Sight words 1 – ord 1-20
Sight words 2 – ord 21-40
Sight words 3 – ord 41-6
Sight words 4 – ord 67-92
Sight words 5 – ord 93-113
Sight words 6 – ord 114-133
Sight words 7 – ord 134-156
→ Sight words 8 – ord 157-179 (under arbeid)
→ Sight words 9 – ord 180-195 (under arbeid)
→ Sight words 10 – ord 196-215 (under arbeid)

Se nærmere på oppgavearkene og les om de 13 ulike oppgavetypene i bloggen her:
Vi koser oss med høyfrekvente ord!

Oppgavearkene om høyfrekvente ord passer til:
→ oppgaver ved stasjonsarbeid
→ samarbeidsoppgaver, pararbeid
→ ekstramateriell
→ lekser

Viktig om digitalt materiell

Materiellet på Malimo.no er merket med digitalt eller trykket, og 99% er digitalt. Det betyr at du laster det ned til din datamaskin og skriver ut etter behov. Du kan også bruke materiellet digitalt, for eksempel med nettbrett og apper som Book Creator, Showbie etc. Har du noen tekniske eller praktiske spørsmål finner du ofte stilte spørsmål og svar her. Merk at nedlastingene er zip-filer (komprimerte mapper) som bør pakkes ut før du skal bruke filene. Selve materiellet er som regel PDF-filer som bør åpnes i Adobe Reader (gratis standardprogram) for korrekt utskrift.

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, samt med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst!

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Poeng

Jeg har laget et enkelt poengsystem for å gi tilbake til lojale kunder! For hver krone du bruker på digitalt materiell, tjener du 1 poeng. 100 poeng er verd 5 kroner. Å legge igjen en tilbakemelding (review) gir 100 poeng! Dette betyr at du i praksis får -5% på alt du kjøper, i tillegg til ekstra poeng for tilbakemeldinger. Poengene er gyldige i ett år, og kan brukes på alle digitale opplegg, både enkeltvis og i samlepakker, men ikke under helsidessalg. Man kan ikke bruke poeng på abonnement, og tjener heller ikke poeng på abonnementskjøp.

Kundeomtaler

Customer reviews

Rangert som 5 av 5
2 Omtaler
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

2 omtaler for Engelsk: Sight words SAMLEPAKKE

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…