Skolesluttbrev – redigerbar tekst

5.00 av 5 basert på 1 kundevurdering
(1 kundeomtale )

I dette opplegget får du:
✔ 88 ulike design
✔ A4 og A5
✔ bokmål & nynorsk
✔ brukstips
✔ link til skrifttype (gratis)

  • Digital

40,00kr

Du tjener 40 poeng på dette opplegget!

Produktbeskrivelse

Brevsider med overskriften «Takk for i år!», med 88 ulike design. Bruk dem for å skrive en personlig og hyggelig melding til elevene dine – og kanskje kollega? En koselig måte å avslutte skoleåret på. Brevsidene kommer på både bokmål og nynorsk.

Nødvendig skrifttype er vedlagt i pakken. Denne er er gratis å bruke privat – det vil si innen ditt klasserom. Når du har installert skrifttypen kan du rett og slett fylle inn tekstboksene i PDF-filen. Alternativt kan du printe ut sidene og skrive en hilsen for hånd.

Tekstboksene har ulik størrelse. Noen ganger har man lyst til å skrive kort og greit, andre ganger har man mer å si. Uansett vil det være hyggelig for elevene dine – eller kanskje kollega – å få en takk for i år!

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst! Mange får dette refundert av skolen de jobber på ved å legge frem kvittering.

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Poeng

Jeg har laget et enkelt poengsystem for å gi tilbake til lojale kunder! For hver krone du bruker, tjener du 1 poeng. 100 poeng er verd 5 kroner.
Å legge igjen en tilbakemelding (review) gir 100 poeng! Dette betyr at du i praksis får -5% på alt du kjøper, i tillegg til ekstra poeng for tilbakemeldinger. Poengene er gyldige i ett år, og kan brukes på alle digitale opplegg, både enkeltvis og i samlepakker, men ikke under helsidessalg. Man kan ikke bruke poeng på abonnement, og tjener heller ikke poeng på abonnementskjøp.

Kundeomtaler

Customer reviews

Rangert som 5.00 av 5
1 omtale
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

1 omtale for Skolesluttbrev – redigerbar tekst

  1. 5 av 5

    (verifisert eier)

    Disse var helt supre å dele ut siste skoledag - sparer mye tid på å bare skrive inn teksten selv. Elevene elsket dem :-)

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…