Skolesluttdiplomer – kan redigeres!

5.00 av 5 basert på 1 kundevurdering
(1 kundeomtale )

I dette opplegget får du:
✔ 40 ulike diplomer:
✔ redigerbare klasser og navn
✔ bokmål & nynorsk

  • Digital

50,00kr

Du tjener 50 poeng på dette opplegget!

Produktbeskrivelse

Norske diplomer for å feire slutten på skoleåret! Pakken inneholder 40 ulike design som er prefekte for å belønne elevene for et år med hardt arbeid! Alle mine ressurser kommer på både bokmål og nynorsk.

Alle diplomene har åpne årstall, så du kan bruke dem til og med år 2099! Alle design er redigerbare, der du kan endre årstall, navn og klassetrinn. Eventuelt kan du skrive ut direkte en versjon som har en stripet linje du kan skrive på for hånd!

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst! Mange får dette refundert av skolen de jobber på ved å legge frem kvittering.

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Poeng

Jeg har laget et enkelt poengsystem for å gi tilbake til lojale kunder! For hver krone du bruker, tjener du 1 poeng. 100 poeng er verd 5 kroner.
Å legge igjen en tilbakemelding (review) gir 100 poeng! Dette betyr at du i praksis får -5% på alt du kjøper, i tillegg til ekstra poeng for tilbakemeldinger. Poengene er gyldige i ett år, og kan brukes på alle digitale opplegg, både enkeltvis og i samlepakker, men ikke under helsidessalg. Man kan ikke bruke poeng på abonnement, og tjener heller ikke poeng på abonnementskjøp.

Kundeomtaler

Customer reviews

Rangert som 5.00 av 5
1 omtale
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

1 omtale for Skolesluttdiplomer – kan redigeres!

  1. 5 av 5

    (verifisert eier)

    Elevene ble veldig lettet da de fikk "bevis" på at de ikke kunne bli satt til å gå 3. klasse om igjen! :)

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…