Skolestartpakke – Opplegg + sosiale aktiviteter

4.92857142857 av 5 basert på 14 kundevurderinger
(14 kundeomtale )

I dette opplegget får du:
✔ 40+ sider med oppgaver & aktiviteter
✔ bokmål & nynorsk
✔ lærerveiledning
✔ differensierte alternativer

  • Digital
  • Bokmål
  • Nynorsk

85,00kr

Du tjener 85 poeng på dette opplegget!

Produktbeskrivelse

Dette er en komplett skolestartpakke som inneholder 23 opplegg/arbeidsark for å bli kjent med en ny klasse, eller for å ta opp tråden med den gamle! Bygg relasjoner og legg tilrette for et godt læringsmiljø. Pakken her 21 sosiale aktiviteter, godt egnet for både nye og tidligere etablerte elevgrupper. Bruk dem som «hjernepauser» og for å gi elevene litt bevegelse og variasjon – fungerer supert på alle trinn i grunnskolen!

Et veldig viktig moment i skolestartpakken er at alle elever skal kunne delta på lik linje, uavhengig av sosial bakgrunn. Oppgavene er formulert med dette som formål.

Norsk Skolestartpakke – Opplegg + sosiale aktiviteter:
Oppgavene i dette opplegget er knyttet til arbeid med relasjoner og læringsmiljøet i klassen.
→ «Alt om meg», ulike varianter for å passe ulike elevgrupper. Både tradisjonelle profiler og mer moderne sosiale media-profiler, også med selfie-tegning. Grafikk for gutt/jente.
→ Tradisjonelle aktiviteter om familien, navnet sitt, fakta om seg selv i A-Å-format.
→ Venn-diagram der man sammenligner seg selv og en venn.
→ Ulike oppsummeringer av sommerferien.
→ Ulike ark for å dele tanker rundt skolestart med lærer. Gleder de seg? Kvir seg?
→ Ulike aktiviteter som skattejakt, elevbingo, spørreskjema om sommer, positivt tankekart.
→ Ulike ark rundt arbeidsvaner og klasseregler.

21 sosiale aktiviteter
★ Kjenner du meg?
★ Papirkast
★ Søkelys
★ Alle er knyttet sammen
★ Ville du helst…?
★ Samarbeidscollage
★ Alias med bokstavrim
★ GruppeVirrVarr
★ Fantastiske ting
★ Menneskesjakk
★ «Bursdagsgaver»
★ Teamfortelling
★ Assosiasjoner
★ Hode mot hode
★ Posen med det rare i
★ Stille rekkefølge
★ Klapp, knips, pek
★ Huskelek
★ Tullete fjes
★ Partnerpusling
★ Skrive med kroppen

Viktig om digitalt materiell

Materiellet på Malimo.no er merket med digitalt eller trykket, og 99% er digitalt. Det betyr at du laster det ned til din datamaskin og skriver ut etter behov. Du kan også bruke materiellet digitalt, for eksempel med nettbrett og apper som Book Creator, Showbie etc. Har du noen tekniske eller praktiske spørsmål finner du ofte stilte spørsmål og svar her. Merk at nedlastingene er zip-filer (komprimerte mapper) som bør pakkes ut før du skal bruke filene. Selve materiellet er som regel PDF-filer som bør åpnes i Adobe Reader (gratis standardprogram) for korrekt utskrift.

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, samt med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst!

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Poeng

Jeg har laget et enkelt poengsystem for å gi tilbake til lojale kunder! For hver krone du bruker på digitalt materiell, tjener du 1 poeng. 100 poeng er verd 5 kroner. Å legge igjen en tilbakemelding (review) gir 100 poeng! Dette betyr at du i praksis får -5% på alt du kjøper, i tillegg til ekstra poeng for tilbakemeldinger. Poengene er gyldige i ett år, og kan brukes på alle digitale opplegg, både enkeltvis og i samlepakker, men ikke under helsidessalg. Man kan ikke bruke poeng på abonnement, og tjener heller ikke poeng på abonnementskjøp.

Kundeomtaler

Customer reviews

Rangert som 4.92857142857 av 5
14 Omtaler
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

14 omtaler for Skolestartpakke – Opplegg + sosiale aktiviteter

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…