Solsystemet – Nivådelte tekster + flippbok | LESEGLØD-serien

I dette LESEGLØD-opplegget får du
★ Tre nivådelte lesetekster om solsystemet
★ Innholdsarbeid til hver side med tekst
★ Faktaark for alle planetene
★ Flippbok for elevarbeid
★ Bokmål, nynorsk og engelsk

  • Digital
  • Bokmål
  • Engelsk
  • Nynorsk

85,00kr

Produktbeskrivelse

LESEGLØD er en serie lesetekster der ulike tema belyses. Formålet med serien er å tilby et rikt temautvalg med en innpakning som oppleves interessant og motiverende for elevene. Lesetekstene i dette opplegget handler om solsystemet vårt. Innholdet passer som hånd i hanske med utforsker-opplegget om Planetene (maler for veggavis, prosjektarbeid mm.).

Innhold i opplegget

  • Nivådelte lesetekster, tre nivå
  • Innholdsarbeid til hver side med tekst
  • Faktaark som gir oversikt over alle planetene + interessante fakta
  • Flippbok for å organisere arbeidet på en kjekk måte

Hva betyr 3+?

Oppe i høyre hjørne av forsidebildet står det 3+. Dette er en indikator som vises på hvilke trinn jeg anser tekstene som egnet, i dette tilfellet fra 3.trinn og oppover. Merk at dette er bare et grovestimat. Tekstene i dette opplegget er relativt korte, men inneholder en del ord og begreper som kan være vanskelige. Vi vet at elever er forskjellige, og at trinnet de går på (altså hvor gamle de er), ikke nødvendigvis sier noe om leseferdighetene deres.

Bruk nivådelingen av tekstene for å velge en tekst som passer til hver elev. Bruk forhåndsvisningen for å se nærmere på tekstene og vurder om de passer for elevgruppen din. Der vises også forskjellen på nivåene.

Målformer

Oppleggene i LESEGLØD-serien kommer på nynorsk, bokmål og engelsk i en og samme nedlasting.

Format: A4, A5, hefter og flippbok

Originalformatet på lesetekstene og innholdsarbeidet er A4. De tre nivåene er organisert slik at de har hver sin egen forside. Du velger selv om du vil skrive dem ut som et hefte i A4-format, med eller uten innholdsarbeidet. Alternativt kan du skrive ut som et A5-hefte. De fleste skoleprintere har en funksjon for bretting/fals og stifting av hefte.

Flippboken skrives ut på ensidig A4 og klippes ut. De ulike delene limes på toppen av hverandre for å danne flippboken.

Viktig om digitalt materiell

Materiellet på Malimo.no er merket med digitalt eller trykket, og storparten er digitalt. Det betyr at du laster det ned til din datamaskin og skriver ut etter behov. Du kan også bruke materiellet digitalt, for eksempel med nettbrett og apper som Book Creator, Showbie etc. Har du noen tekniske eller praktiske spørsmål finner du ofte stilte spørsmål og svar her. Merk at nedlastingene er zip-filer (komprimerte mapper) som bør pakkes ut før du skal bruke filene. Selve materiellet er som regel PDF-filer som bør åpnes i Adobe Reader (gratis standardprogram) for korrekt utskrift.

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, samt med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst!

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Kundeomtaler

Customer reviews

5 stjerner 0 0 %
4 stjerner 0 0 %
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

Omtaler

Det finnes ingen omtaler.

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…