Sosiale media utgangsbilletter – «korking» av kunnskap!

4.67 av 5 basert på 3 kundevurderinger
(3 kundeomtale )

I dette opplegget får du:
✔ 6 ulike design: Twitter, Facebook, Instagram, YouTube, blogg og sms/messenger
✔ To maler på hver side for enkel utskrift
✔ Bokmål og nynorsk

 • Digital

35,00kr

Du tjener 35 poeng på dette opplegget!

Produktbeskrivelse

Sosiale media spiller en rolle i elevenes liv, og mange av dem (som oss voksne) syns det er kjekt å bruke tid på ulike platformer. Disse utgangsbillettene er laget for å «korke» kunnskap på slutten av en time. Hva har de lært? Hva sitter de igjen med? De kan brukes i alle fag og til alle emner.

Viktig om lisenser

Når du handler opplegg gjennom din egen bruker får du en personlig lisens. Med den kan du bruke opplegget fritt i ditt eget klasserom, med flere klasser så lenge det er du som har undervisningen/faget og skrive ut så mange kopier du ønsker til eget bruk. Ikke verst! Mange får dette refundert av skolen de jobber på ved å legge frem kvittering.

Ekstra lisenser er fast rabattert med 50%. Dette kjøper dere hvis du skal dele materiellet med andre. Ønsker kollegaen din å ha nedlastingen på sin egen bruker må de kjøpe lisensen selv. Hvis du eller kollegaen din vil vippse meg for en ekstra lisens er det helt greit. Da kan dere vippse til 99199.

Ved spørsmål kan du sende meg en e-post på [email protected] – eller en melding på Facebook!

Det du ikke kan gjøre er å dele opplegget med andre (uten en ekstra lisens per person), sende det til noen, legge det ut på nettet (gjelder også skolens læringsportal). Dette er det samme som å stjele, og det ville ingen av oss gjort ellers heller. Akkurat som andre som lager ting, for eksempel artister som lager musikk og designere som lager strikkemønster, er jeg avhengig av at du støtter arbeidet mitt for å kunne fortsette. Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger å gjøre det rette og betaler for rett antall lisenser! Jeg vet du er en av dem, så tusen, tusen takk!

Poeng

Jeg har laget et enkelt poengsystem for å gi tilbake til lojale kunder! For hver krone du bruker, tjener du 1 poeng. 100 poeng er verd 5 kroner.
Å legge igjen en tilbakemelding (review) gir 100 poeng! Dette betyr at du i praksis får -5% på alt du kjøper, i tillegg til ekstra poeng for tilbakemeldinger. Poengene er gyldige i ett år, og kan brukes på alle digitale opplegg, både enkeltvis og i samlepakker, men ikke under helsidessalg. Man kan ikke bruke poeng på abonnement, og tjener heller ikke poeng på abonnementskjøp.

Kundeomtaler

Kundeomtaler

Rangert som 4.67 av 5
3 Omtaler
3 stjerner 0 0 %
2 stjerner 0 0 %
1 stjerne 0 0 %

3 omtaler for Sosiale media utgangsbilletter – «korking» av kunnskap!

 1. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Plutselig syntes elevene i 7.klasse at det å vise hva man hadde lært, var morsomt :-)

 2. 4 av 5

  (verifisert eier)

  Flott opplegg!

 3. 5 av 5

  (verifisert eier)

  Supert! Var stor suksess i min klasse :)

Kun innloggede kunder som har kjøpt dette produkt kan skrive en omtale.

Du liker kanskje også…